Yeme & İçme Nutella'yı kek ve kurabiyelerin içinde kullanıyor musun? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben keklere koyuyorum çok güzel bir çikolata lezzeti veriyor. Nutella'yı kek ve kurabiyelerin içinde kullanıyor musun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nutellayı kullanmadığım yer kalmadı valla, geçen poğaçayı nutellaya batırıp yiyodum djdj 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl açma ile tavsiye ederim, çok güzel oluyor Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. nutella sevenler abdurrahman tatlıcı tadıbu alsın bir daha nutella almaz 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl denemedim onu ama bir bakacağım Yorumla alex4guson +1 yıl kesinlikle memnun kalırsın Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İçinde değil kekin üzerine sürüp tükettiğim oluyor. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Nutellayı sadece dilimin damak çevresinde kullanıyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır tek başına çok güzel ama bir şeyin içine girince tadını ağırlaştırıyor. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şekerli gıdalarla aram hiç yok. Nutella masa da olsa alıp da yemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahvaltıda yemeye bulduk da keke kurabiyeye katması kaldı. Fiyatından haberiniz var mı nutellanın 0 0 Yorumla
Duyguluderin Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 64% +1 yıl Nutellayi sade yemeyi daha cok seviyorum 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ıslak kekle güzel oluyor tavsiye ederim Yorumla Duyguluderin +1 yıl Deneyecegim tesekkur ederim Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Bolca kullanırım çok yakışıyor 🤌🏻 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mozaik kekte çok severim.. 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl o kadar pahalı bir kek yapmaya gerek var mı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kullanmıyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kullanmıyorum
Nutellayı kullanmadığım yer kalmadı valla, geçen poğaçayı nutellaya batırıp yiyodum djdj
açma ile tavsiye ederim, çok güzel oluyor
nutella sevenler abdurrahman tatlıcı tadıbu alsın bir daha nutella almaz
denemedim onu ama bir bakacağım
kesinlikle memnun kalırsın
İçinde değil kekin üzerine sürüp tükettiğim oluyor.
Nutellayı sadece dilimin damak çevresinde kullanıyorum
Hayır tek başına çok güzel ama bir şeyin içine girince tadını ağırlaştırıyor.
Şekerli gıdalarla aram hiç yok. Nutella masa da olsa alıp da yemem.
Kahvaltıda yemeye bulduk da keke kurabiyeye katması kaldı. Fiyatından haberiniz var mı nutellanın
Nutellayi sade yemeyi daha cok seviyorum
ıslak kekle güzel oluyor tavsiye ederim
Deneyecegim tesekkur ederim
Hiç uğraşmam kekle mekle
Ben başka yerlerde kullanıyorum
Bolca kullanırım çok yakışıyor 🤌🏻
Kullanmıyorum
Mozaik kekte çok severim..
o kadar pahalı bir kek yapmaya gerek var mı
Yoo kullanmıyorum
Kullanmıyoruz
Kullanırım