Yeme & İçme Nutellalı halka tatlı sever misiniz? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canım çok fena nutellalı halka tatlı çekti ama gidip almaya üşeniyorum. Sizde severmisiniz nutellalı halka tatlı? Nutellalı halka tatlı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sen nerden buluyon böyle sürekli değişik şeyleri anlamıyorum. Yok canım bomba çekti ama şimdi 0 7 Yorumla secilsimsek +1 yıl Neresi değişik? Bombada çok severim. Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Normal halka tatlı ye gitsin nutellayı ne karıştıyon Yorumla secilsimsek +1 yıl Hiç sevmem öyle çikolata güzelleştiriyor Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Hey allahım iyi öyle ye bakalım Yorumla YargıtayTufan +1 yıl E o zaman lokma ye içi çikolata olanlardan aynı şey Yorumla secilsimsek +1 yıl Lokma yapış yapış bir şey ya Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Bu değil dimi 😒 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onun adı nutellalı k*e*rane tatlısı olur ki 😄Yani halka tatlısı filan değil onun adı 😏 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok sevmem ama yolda falan görürsem bazen canım çeker yerim. (Nutellasız olanından tabi..) 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Halka tatlısını çok sevmiyorum ben. Sadece Nutella olsa yeter. 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok severim şu an benimde canım çekti ama hava buz gibi almaya üşeniyorum 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç sevmem bu tatlıyı, aşşşırı yağ tadı geliyo ağza ıyk 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Halka tatlisi degil o ya genelev tatlisi 0 0 Yorumla
murat1934g Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kerhane tatlısı diolar sanki buna 😂 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Evet 😂 Yorumla murat1934g +1 yıl Demekki sadcee erkekler değil kızlarda biliyor😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nutella içinde mi 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Yok üstüne sürüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaaaa canım çekti be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmiyorum
Sen nerden buluyon böyle sürekli değişik şeyleri anlamıyorum. Yok canım bomba çekti ama şimdi
Neresi değişik? Bombada çok severim.
Normal halka tatlı ye gitsin nutellayı ne karıştıyon
Hiç sevmem öyle çikolata güzelleştiriyor
Hey allahım iyi öyle ye bakalım
E o zaman lokma ye içi çikolata olanlardan aynı şey
Lokma yapış yapış bir şey ya
Bu değil dimi 😒
Onun adı nutellalı k*e*rane tatlısı olur ki 😄
Yani halka tatlısı filan değil onun adı 😏
Çok sevmem ama yolda falan görürsem bazen canım çeker yerim. (Nutellasız olanından tabi..)
Halka tatlısını çok sevmiyorum ben. Sadece Nutella olsa yeter.
Çok severim şu an benimde canım çekti ama hava buz gibi almaya üşeniyorum
Hiç sevmem bu tatlıyı, aşşşırı yağ tadı geliyo ağza ıyk
Halka tatlisi degil o ya genelev tatlisi
Nutella olmadan da seviyorum
Kerhane tatlısını sevmem.
Kerhane tatlısı diolar sanki buna 😂
Evet 😂
Demekki sadcee erkekler değil kızlarda biliyor😂
Hayır sevmiyorum
Evet severim
Halka sevmem.
Duymadım bile