Sağlıklı beslenmeyi 1-2 hafta kadar götürebiliyorum ancak yine sonra yeme düzenim bozuluyor. Her zaman sağlıklı beslenen, kafa yapısı böyle olan birisi olmak için ne yapmalıyım, en kolay yolu nedir?

Sağlıklı beslenmeyi 1-2 hafta kadar götürebiliyorum ancak yine sonra yeme düzenim bozuluyor. Her zaman sağlıklı beslenen, kafa yapısı böyle olan birisi olmak için ne yapmalıyım, en kolay yolu nedir?

Her zaman sağlıklı beslenmek diye bir şey maalesef yok ama dengeyi her zaman tutturabilirsin.
Örneğin akşam kızartma yemek istiyorsun. Sabah hafif bir kahvaltı, öğlen bir çorba yoğurt yiyip akşam kızartma yiyebilirsin. Bunu bir gün boyunca sağlıksjz beslenip ertesi gün direkt detoks sularına boğulanlar da var ama ben onu pek sevmiyorum tavsiyem bu yönde 😊
Cevap
4Cevap
Alışkanlık kazanmak
alıskanlık edinmek ve bikinili kız fotolarına bakmak canım düşünmek sonra hayal kurmak sahildesin erkekler gözü sende birisi karısına yakalanıyor vs. şişmanmısın fiziğinden memnunmüsün bilmiyorum ama. neyse erkekleri tahrik ettiğini görüyorsun da. sonra bi elbise alıyorsun s beden. ve uyuyuor sana. ne giysen yakısyor. slim hgatta slimin silimini giyiyorsun bu hayallleri kur
sağlıksız besinler ne zaman sağlıklı ilan edilirse o zaman
Gerçekten bunları hayatının her günüde yemekmi istiyorsun
Salatalara sevdiğin bişeyi eklemek mesela tavuk ya da kuruyemiş gibi
Ben hiç beceremiyorum o yüzden bilemeyeceğim 🤷♀️
Önce irade ve azim
alışıyorsun belli bir yerden sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?