Kilo verme çabalarına çok girdim. Üniversiteye başlamadan önce 78 kilodan 71 e kadar düştüm daha sonra tekrar aynı kiloya döndüm. Sürekli bi diyet kafasındayım ama iradeye sahip olamıyorum. Yiyorum ve ardından pişman oluyorum hemen koşup yeşil çay kiraz sapı çayına koşuyorum. Sanki bi mucize olacak da bir anda zayıflayacağım diye bekliyorum.
Diyetisyenlere de gittim vermek için kendimi aç bıraktım diyetisyen tavsiyesi ile üç ana öğün dört ara öğün şeklinde de kilo verme çabalarım oldu. İki üç kilo veriyorum ve ardından yine aynı şekilde kiloma geri dönüyorum. Üniversiteye geldiğim de tartıya çıktım ve 86 yazısını gördüğüm de şok oldum bir ayda sekiz kilo...
Başlarda aralıklı oruç denedim kitaplar aldım okudum ama yok bir gram bile veremedim. Tekrar diyetistene gittim doktor tavsiyesi ile.. 82 kadar düştüm ve hiç şaşmaz ya listeye uymam sadece iki haftamı aldı. Çünkü bir listeye bağlı kalamıyorum. ya da ne kadar yiyceğimi hesaplayamıyorum.
Evde değilim öyle verilen listelere uyup yanımda yemek taşıyamıyorum üniversiteye. Yedikçe yiyesim geliyor. Çikolata ve dondurma yemenin önüne de geçemiyorum. 16 Mayıs da kötü bi anım oldu ve elimi kırdım. Bacağım da sakatlandı. Bu arada spora gitmeye başlamıştım bunu söylemeyi unutmuşum iki aydır da spora gidiyordum. Düştükten sonra yine hareket ediyordum ama spor felan yoktu. 16 mayısta tartıda kilom 82 iken 1 haziranda kilomu 87.75 olarak 3 haziranda ise 88.50 olarak gördüm. 15 günde altı kilo tamamen çöküşüm oldu.
Ne yapacağıma dair bir fikrim yok. Ne irademe sahip çıka biliyorum ne zayıflayabiliyorum..
Sadece tek yaptığım yemek yemek.
Tavsiyesi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar