Kokoreç mi, suşi mi?

Annem kokoreç ısmarlasana bana?
Sen yersin ben izlerim artık, olar ısmarlayayım
Tamam söz, bak yarın anneler günü hatırlatayım dedim😅😇🤣
Bana ne🤣🤣
Cevap
134Cevap
İkisi birbirinden çok farklı bence. Ben kokoreçi tercih ederim.
Valla ben mecbur kalmadıkça ikisini de tercih etmem😅
Kokoreç tabi..
Suşi artık bir kira parası olmuştur :) asfdasd
ikisi de farklı kategoride. fakat tercih edeceksem kokoreç'i tercih ederim. öyle bir şey ki tek yarım kesmiyor neredeyse. ama zorunlu olarak 2. sini yemiyorum
ahhh eridim bu soruyaa kokereç taabiii ki... sushi yemeye gitmiştim hayatımda ilk defa bir arkadaşımla 2 tanesini zar zor yedim tabi doymadık ardından da hemen kokereç gömdük miss ya
Kokoreç elbette
çiğ balık (suşi) yenir mi bee ıyy
Evet yeniyor ve güzel🤤
Nolabilir :D
Teşekkürler saygısızlık algılamayın lütfen ama memleketimize uyan tat koko :))
Onuda ben yiyemiyorum. Zevkler renkler meselesi 😄
saygı duyarım :)
Kesinlikle kokoreç derim aşırı sevdiğim bir yemek suşi 1 kere denedim beğenmedim çok kötü geldi tadı tabi herkesin ağız tadı farklıdır
her bir sushi dilimini yemek için en az 200 TL isterim🤮 kokoreçi üste oara vererek, seve seve yerim 👌🏻
Tamamen farklı yemekler olduğu için ikisi diyorum.
Kırmızı et yemiyorum sevmiyorum o yüzden suhshi olurdu
Her daim kokoreç.
Kimse kokoreç aşkımızı sorgulamasın. 😍😍😍😍😍😍
Kokoreç sevmem ama kokoreç diyorum bizim yemek kültürümüz çünkü
sushi uzun vadede daha sağlıklı ama kokoreci de çok severim.
Uzak doğu mutfağını tatmadım o yüzden şu an kokoreç diyorum.
Allah aşkına kaçınız Sushi yediniz De sushi seçiyorsunuz!!
Kokoreç tek geçerim. Suşiyi asla yemem. Balık dediğin bizim usüller ile yapılmalı kesinlikle :)
Ay bilemedim yaaa... Suşi diyorum.. Yok kokoreç.. Hayır Suşi...
Pişmiş balık 7/24 yerımde ciğ balığı anavtanındada yiyemedim kokorece baylırım
Biz tüm sülale neredeyse kokoreççi 😅
İstisnasız kokoreç 😏
Kokoreç ve Suşi’yi karşılaştırmak her ikisi için de büyük bir haksızlık olur. Çok farklı iki ülkenin, yerel kültürünü çok iyi yansıtan bu iki yemek birbirinden farklı tatlara sahiptir. Doğruyu söylemek gerekirse ben her ikisini de yemeyi çok seviyorum.
Suşi belli bir teknikle yapılan bir sarmadır aslında. Japon kültüründe annelerin evlerinde var olan malzemeleri çocukların hazırladığı günlük bir yemektir. Özellikle pirincin yapımı belli bir teknik ister. Yosun içeride ya da dışarıda kullanılır ve wasabi ile tatlandırılır. Bu işlemi yaptıktan sonra içine salatalık, deniz mahsulleri, avokado ve bunun gibi bir çok farklı malzeme konulabilir. Soya sosuyla birlikte tüketmesi çok keyifli lokma lokma yendiği için yemesi de çok kolay harika bir lezzettir. Birçok farklı çeşidi vardır yapım biçimine içeriğine göre isimleri değişir.
Kokoreç ise birçok kültürde yüzyıllardır var olan bambaşka bir tat.
Homeros destanından beri var olan asırlık lezzet.
Sonuç olarak karşılaştırmak için, aynı tarz iki şeyi karşılaştırmak lazım ❤️