Yeme & İçme Tarafını seç sushi mi, midye mi? u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Sen hangisini tercih ediyirsun sushi mi, midye mi?Midye yemiyorum, sushi diyorum. Ama illada sushi yiycem filan diye aklıma gelmez. Wasabi soslu California Roll Tercihim olur. #DeliMavi28. KASIM.2021 Tarafını seç sushi mi, midye mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Brn bilmiyorum suşi muşi ve rool mool🙈😂Öğrenemedik ama denersem sevebilirim.Midye kızıyım ben. Limonu sıka sıka tek seferde 30 midye yok edebiliyorum🙊 2 6 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl 🤣🤣 Bende bilmiyordum ama arkadaşlar sağ olsun öğrendim...🤣🤣 AşkıÖldürmek +1 yıl Bana da gelsin bir arkadaş 😂 u Hayatİstanbul77 +1 yıl Çok matah bi tadı yok aslında 😅🤣 AşkıÖldürmek +1 yıl Merakta kalalım daha iyi öyleyse desenize 😇 u Hayatİstanbul77 +1 yıl Dene bence aklında kalacağına bir fikrin olur daha iyi 😁 AşkıÖldürmek +1 yıl Ben gidiyom😜
mysticalstarfish Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl İkisinide seçmesem😅Sushi yedim ama hiç mi hiç sevmedim Midyede sevmem pek bir iki tane zorla yerim. 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl midye yerimama sushi cıx hiç denemedim bile 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İkisi de değil... Birini yemem, diğerine de o kadar para vermem.. 1 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kendi yolumu çizdim seçim Balık oldu 🐳🐋🐬🐟🐠🐡🐠🐬🐟😋😋Hayvan hakları gününde balık ekmek döner tantuni ikram etseler de bizde gitsek😅😅 1 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisini de yemedim henüz ama suşiyi yemeyi çok istiyorum bir gün onu yiyeceğim de midye pek ilgimi çekmiyor 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. En azından midyenin ne olduğunu biliyorum. :D Sushi yemeğine hep bir ön yargım var. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lezzet olarak midye ama mlsf daha saglikli olsun diye suşi de olabilir 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Midye der geçerim hele ki midyeci Ahmet'in ki güzel oluyor. Ama illa ki güzel yapan yerlerde vardır. 1 0 Yorumla
deserter34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Midye.Çok iyi temizlenmiş olması gerekli yalnız. Öyle her yerden yemem. 1 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Suşi'in hayranı değilim, ama ikisinden birini seçerek olsam, tabi ki suşi😋 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisi de benim aç kalmam demek 😂 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkiside tercihim değil😖😖 1 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl sushi tadını beğenmedim midye daha güzel💭💫🌺👼 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. İkisinide asla yemem efendim 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. İkiside Nayır nolamaz🤗 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Midye 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. İkisi de değil.. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabiki midye 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tabii ki midye 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Midye 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Midye 😋 1 0 Yorumla