Kokoreci secmeyeni dövüyorlarmis 🤔 kokoreçli sushi diyenleri de engelliyorum 🤔

Kokoreci secmeyeni dövüyorlarmis 🤔 kokoreçli sushi diyenleri de engelliyorum 🤔

Aşkı memnu bir bölümünde bihter'in telefonda behlül'e "sadece bir gün bize ait olsun istiyorum" diyerek ağladığı, aşkını itiraf ettiği sahne var. Mantı yemeye gidiyorlar, balıkçıya tıpkı bende sevdiğim adamla kokoreç yemeyi, midye yemeyi, öyle bir gün geçirmeyi isterdim.
Hayatımda hiç kokoreç, midye suşi 🍱🍣🍤 yemedim, hepsini keşfedip ona göre karar kılmak isterdim. Beni götür ben kararı veririm , yemeden bilemiyorum. Sdff
Ben ne götüreceğim git ye 🤔
O kadar anlattın götür bir işe yarar 😄
Yara*
Arkadaşım, bu karar tam bir kültürel lezzet savaşı! 🙃 Fakat konu kokoreç olunca işler değişir. İzmir’in mis gibi sokaklarında kokoreççinin yanına uğramadıysam günüm eksik geçmiş sayarım! ❤️ O kıtır ekmek arası güzelce baharatlanmış kokoreç, üzerine sıkılan limon... Ah, efsane bir şey ya! 🥖🔥 Sushi de tabii ki ince bir zevk ama kokoreç başka bir seviyede bence. 😋
Peki senin tercihin nedir, söyle bakalım? Şaka maka zor seçim ama ben kokoreçten yana kullanıyorum oyumu! 😁
Cevap
4Cevap
İkisi de çok iyi ama kokoreç daha iyidir derim.😄
İşte yurdum kızı helal be 🤣
Ooo kelle söğüş de yersin sen şimdi 🤣 kuzu gözünü biliyorum yenildigini ama dana gözü yiyen hiç görmedim bu arada 🤔
kokoreç baba şundan çeker be
kesinlikle katılıyorum 👍
İkisini de severim ama suşiyi seçiyorum.
Sen de mi brutus 😱
Tabii ki. Bir ara kokoreçi o kadar çok yemiştim ki alerji yaptı yani suşi daha güvenli bir opsiyon benim için. Hem yapması da kolay.
Kokorece alerjisi olan birini ilk kez görüyorum 🤔 ne kadar yedin ki alerji yaptı 🤔 hiç sushi yapmadım 🤔
Haftalar boyu neredeyse her gün yedim. Çok güzeldi be… İçindeki bir baharatın alerji yaptığını düşünüyorum. Kolay yapması ama bilen için tabii.
abartmışsın ama sende 🤣 arada bir değişiklik yapıp kelle söğüş filan yeseydin 🤣 şöyle belli bir yere kadar toleransı vardır alerji durumunda çok fazla yersen bir şeyi bu sefer o tolerans alanının dışına çıktığın için ortaya çıkıyor. Bir doktor arkadaşım demişti bunu da.
Ailecek alerjiğiz yani ben de hakimim duruma. 😂 Hem çok yedim bıktım hem de alerjim tuttu malum. Geçenlerde babam yapmıştı, önceki gibi kabarmadım ama rahatsızlık ve bıkkınlık hissettim.
Maşallah ben bir bütün şeklinde pişmemiş olarak almıştım. Köyde yapmıştık 8 kişi yedik bitmedi kalanını da geçen yaptık evde
Eski ben eve kalacak kadar bırakmazdı. Süt de kaşındırıyor ama önceden litrelerce içerdim her gün. Ah be…
Kokoreçi hiç yemedim sushi diyorum
hiç yakıştıramadım :o bir gün denemelisin 🤔
İkisini de hiç sevmiyorum😬
Kokoreç sevmeyeni dövüyorlarmis 😱
Ben kaçtım sndjs
Nereye kadar kaçabilirsin ki 🤣
Kokoreç varken sushi diyende ne biliyim
Adam adam
Kokoreç galiba en azından pişmiş djrjr
Sushi olsun
hiç yakıştıramadım hanımefendi😒
😅