Yeme & İçme Sushi mi denemek istersiniz yoksa kokorec mi? coffeelover9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sushi Kokoreç Her İkisi de Hiçbiri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sushi mi denemek istersiniz yoksa kokorec mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sushi yemek isterdim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sushi tabi ki 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Hiç yemedin mi u Barış_LonelyForever +1 yıl Maalesef yemedim
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. ikisinide çok severim. ama tercihim suşhi. 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kokoreç yemiştimSushii 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Sevdin mi kokoreç Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Evet güzeldi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Birileri bu sushi severlere pişirip yemenin önemini ve lezzetini anlatıp yedirip içirmeliÇiğ çiğ balık eti nedir yaa :/ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İkisini de denedim. Kokoreç tek atar 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sushi ne lan iğrenç. Tabiki de kokorec 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sushi yemek isterdim gadası
Sushi tabi ki
Hiç yemedin mi
Maalesef yemedim
ikisinide çok severim. ama tercihim suşhi.
Kokoreç yemiştim
Sushii
Sevdin mi kokoreç
Evet güzeldi
Birileri bu sushi severlere pişirip yemenin önemini ve lezzetini anlatıp yedirip içirmeli
Çiğ çiğ balık eti nedir yaa :/
İkisini de denedim. Kokoreç tek atar
Sushi ne lan iğrenç. Tabiki de kokorec
ikisini de denedim suşi kesinlikle🍣😋🍱
Sushii
Çiğ balık yenir mi
Sushi
kokoreçççç