Farklı mutfakların yemeklerini tatmaya bayılırım açıkcası sushiye önyargılı yaklaşıyordum ama tadınca çok hoşuma gitti bırakamıyorum gömücem az sonraaa 😍😍🍣🍣🍱
Hiç yemedim ama farklı tatları denemek istiyorum. Bir kere yurt dışından çekirge, akrep, yılan vb şeyler sipariş etmiştim 20 gün falan bekledim ama değdi çok farklı bir deneyim oldu sırada balina eti var ama ulaşmak zor ve pahalı.
daha henüz hiç tatmadım ama eminim seveceğime :D her şeyi yiyebiliyorum onuda yerim herhalde ayrıca daha önce ramen yemiştim gayet güzeldi birde yumurta ruloları varya ondan denemiştim oda çok lezzetliydi :D
Benim arkadasimda seviyor ya, gecen all you can eate gittik. Acik büfeydi. Ben 1 tane denedim. Tadi tam gelmedi. Cokca aldim ki. Zor yuttum 😄😄 kücük ahtapotlari pisirilmis yedim onlarda fena degildi. Karideslere de zaten bayiliyorum. zebra etini yemek istemedim ama :/ pisirilmis midyeyi de biraz destim catalla yemeden önce, sonra bsy gördüm. Yiyemedim 😂😂
ama ben 1 sefar denemedim ne bileyim damak tadıma düşkünümdür çok şey ayırt etmem, Çin e 3 kez gittim çok şey tattım mesela, yiyebildiklerim de yiyemediklerim de oldu, sushi yi kaynağından da yedim ama olmadı
Bu arada uzakdogu mutfağı felaket kimchi ahtapot vs gibi seyler pisirme tarzindan dolayi zor yeniyor. Noodle Türkiye'de daha lezzetli. Memleketimin yemekleri guzel valla
En İyi Cevaplar