En basitinden filtre kahvenin fiyatı 10,75 TL'den 14,25 TL'ye yükselmiş. 🤭 Bu gidişle evden çıkarken nereye gidersem gideyim kahvemi yanımda götüreceğim. Zamlarla ilgili bir açıklama yapılmamış ama Starbucks'taki fiyat tablolarına çoktan yansımış. Ben de bir tweette gördüm.
Kusura bakmayın ama buradan kahve içmek tam bir burjuva işi. Artık dışarıda kahve içmeyi kestim. Geçenlerde bir yerde türk kahvesi içeyim dedim. 15 TL dedi verdim kağıt bardakta veriyoruz dedi ona da hadi tamam dedim ama hazır toz türk kahvesini kettle da ısıttığı suyla karıştırıp vermek nedir yaa. Resmen rezillik. Artık termosuma filtre kahvemi yapıp çıkıyorum dışarıya ohhh mis gibi...
Gitmiyorum ama sebebi fiyatlar değil, ne zaman gitsem içeride ya sokak köpeği oluyor ya Suriyeli dilenci geliyor "abe bi valla 2 gündür bir şey yemedim" diyor ya da konuşurken ses tonunu ayarlamayan bir grup moron ve bunlarla ilgilenen kimse olmuyor. Starbucks'ın fiyatı hala diğer kafelere göre uygun fakat oturulacak bir mekan deği...
Ben zaten uzun zamandır termosa kahvemi-suyumu alıyorum kaçıyorum deniz kenarına ya da ormana rahat rahat takılıyorum. Starbucks ' ı fazla kullanmasam da kahveye gelen zam yine bir şekilde etkiliyor...
Az önce 2 kahveye 66 lira verdim tabi içinde 6 lira getirme parası da var ama olsun yine de çookkk fazla... Ama içmeye devam eder miyim? Akıllanmam ben
Hala oraya o paraları veren nesil dünyayı değiştireceğinden bahsediyor.🤣🤣🤣 Evde sevgilisine kahva yapmayan kızlar ya da sevgilisine kahve yaptıramayan erkekler oraya gelecek için yapabilecekleri yatırımı bırakıyorlar. İşsizim diye ağlayan gençler buralara yedirdikleri parayı nereden kazanıyor? Sonra bizim nesil yobaz oluyor.
Öncelikle zam iyi bir sey değil, yine de Starbucks kahvelerini seven biri olarak marketlerde kahveler 2 kat zamlanirken uzun suredir hic zam yapilmadi burada.. ayrıca gecen Gloria Jeans de kahve aldim orada daha da yuksek zam var.. bana yuzde 30 makul geldi. bir kahve ve 14 - 15 lira yalniz koca bir bardak bu.. o yüzden giderim ben
Her şeye zam yapıldı. Starbucks’ın da yapması çok doğal, normal. Starbucks yapınca herkesin gözüne batıyor. Ben starbucksı seviyorum ve fiyatlarını da normal buluyorum
işin kötüsü de artık bu zamları doğal karşılamamız :( Starbucks'ı ben de çok seviyorum ama bütçem yetmediği için her zaman gidemeyeceğim. işte bu yüzden üzülüyorum zaten.
Alakasız bir cafede içeriğinin ne olduğunu bilmediğim minnacık kahvelere çok daha fazlasını vermektense, gerçekten kahve içtiğimi hissettiğim o boyda bir kahveye göre uygunlar bile.
Sınıfsal bir mekan orası. Kimse parayı kahveye vermiyor. Özel hissetmek için herşeyi harcar o bağımlı kişiler. O nedenle gitmeye devam edecekler merak etmeyin
hay agzina saglik ne guzel soyledin.. kahve bahane mikis sahane. kahve yuz tl bile olsa bu sinifsal hazirci genclik gider oraya. cunku hepside beles yasayan sirtini bi yere dayayan avareler
bi kitap kafeye giderim bi çay içerim veririm beş tl üstüne de kitabı okurum kahvemi istedim oda hadi on olsun bu kadar basit. böyle zırtapoz janjanlı yerlerde içip foto atarakk gtüü havaya dikenlerden degilem