Starbucks gibi yerlerde kahve içmek bana keyfi geliyor, bu sebeple orada içeceksem, fiyatı 100 TL olsa bile içerim, parasını da dert etmem. Sonuç olarak keyfi bir aktivite.
Starbucks gösterişten başka bir şey değil olduk olasi sevmedim nefret bile ediyorum zamlara gelince bir bu konuda değil ülke geneli iyi yapıyorlar herkes hak ettiği şekilde yönetilir kurunun yanında bende yanıyorum ama olsun seçime az kaldı 🙂
Starbucks un kahvelerini hiç sevmiyorum da içmiyorum da. Kahvede genel anlamda zam söz konusu. Dışarda kahve içmeye çıkmak yerine eve kahveye gideriz. Daha ekonomik olur afdhk
Eğer zam yapmasaydı çok tuhaf olurdu çünkü kahve %150 zamlanmışken özellikle kahveyi zaten normal piyasa üstü değerinde satan bir markanın kahvesine hiç zam yapmaması komik olurdu. Normal bu şaşırmadım iyi olmuş
Zaten fiyatları yüksekti iyice paraya kıyılmayacak hale getirdiler. Kaldı ki ayda bir alıyorum, maddi imkan meselesi değil. Benim kafamda bir hesap var. fiyat fayda hesabını yaparım ona göre alırm ya da almam. Bu durumda hesap bana göre tutmuyor.
Dün küçük boy caramel macchiato'ya 22 lira ödedim, zaten çok gitmiyorduk artık hiç gitmem gibi gözüküyor... Cidden gün geçtikçe yaşam standartları, alım gücü daha da azalıyor.