Starbucks Cafeye gidip hem kendimiz sıraya girip aldığımız, hem de gereğinden fazla fiyatı olan kahvelerini içmeye gitmek yerine, Migrostan sadece 3.50 TL verip, bunları evde yapıp içmeyi tercih ediyorum artık. Gayet de aynı tat. Siz hâlâ gidiyor musunuz, seviyor musunuz? Fiyatını hak ediyor mu?Starbucks'a 25-30 TL vermeye devam mı?#Edameda #Starbucks ☕🍫🥧🍩🍪🍰🧁☕
Selamlar, ben genel olarak zaten böyle fantastik fiyatlar ödemezdim kahveye. Genelde evde kendi yaptığım kahveleri içerim. Hem oldum olası kuyruğa girmek nefret etmişimdir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı.
4 yıldır Starbucks'a adım atmıyorum, atmayı da düşünmüyorum. 4 yıl önce 3 kez gittim. 2 kez kahve tattım, bir kez de, bir tanıdıkla bir şeyler içmeden keyifli sohbetimiz oldu. Kahveleri genellikle kantinden veya toz halini kahveciler sokağından alıyorum.
Fırından alacağım beyaz unlu ve yağlı iki poğaçadan nispeten daha sağlıklı bulduğum için kahvaltılıklarına 10-20 Tl vermeye devam… Kahveye o parayı vermekse, bana ciddi ciddi koyar ve zaten içebileceğim tüm kahveleri de şekerli, o yüzden içmemem daha iyi. Param da cebime kalır, o paraya bir öğle yemeği yenir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
orada bir kere kahve içtim. İnsan parasıyla nasıl eziyet çeker orada görüyorsun. Hem para verip hem sırada beklemek bana gelmiyor. Ya cafede içiyorum. ya da böyle senin gibi tercih ediyorum.
25-30 lira kahvenin karşılığı değil zaten ortam kesmenin karşılığı starbaksa kahve içme amacıyla giden hemen sessiz bir yere geçip hayatını sorgulamaya başlasın 🥳🥳
Çok nadir giderim. O da ya ikiz kardeşimle ya da bir arkadaşım ile değişiklik olsun diye. Yoksa öyle çok da özel bir tadı yok. Hatta evimde Türk kahvesi içmek çok daha keyifli ve lezzetli.
Vermiyorum, kendi evimde kendim yapıyorum. Sadece arkadaşlarla uğrarsak uğrarız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Migrostan aldım bunu çok güzel gerçekten başarılı, ama zengin adam bununla uğraşmaz gider starbaksta içer dokunmaz ona 30 40 tl zaten saatte o kadar kazanıyo mjfngd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Selamlar, ben genel olarak zaten böyle fantastik fiyatlar ödemezdim kahveye. Genelde evde kendi yaptığım kahveleri içerim. Hem oldum olası kuyruğa girmek nefret etmişimdir.
4 yıldır Starbucks'a adım atmıyorum, atmayı da düşünmüyorum. 4 yıl önce 3 kez gittim. 2 kez kahve tattım, bir kez de, bir tanıdıkla bir şeyler içmeden keyifli sohbetimiz oldu. Kahveleri genellikle kantinden veya toz halini kahveciler sokağından alıyorum.
Fırından alacağım beyaz unlu ve yağlı iki poğaçadan nispeten daha sağlıklı bulduğum için kahvaltılıklarına 10-20 Tl vermeye devam…
Kahveye o parayı vermekse, bana ciddi ciddi koyar ve zaten içebileceğim tüm kahveleri de şekerli, o yüzden içmemem daha iyi. Param da cebime kalır, o paraya bir öğle yemeği yenir.
Selam gadası 🙃
orada bir kere kahve içtim. İnsan parasıyla nasıl eziyet çeker orada görüyorsun. Hem para verip hem sırada beklemek bana gelmiyor. Ya cafede içiyorum. ya da böyle senin gibi tercih ediyorum.
#gadası
25-30 lira kahvenin karşılığı değil zaten ortam kesmenin karşılığı starbaksa kahve içme amacıyla giden hemen sessiz bir yere geçip hayatını sorgulamaya başlasın 🥳🥳
Starbucks' a hiç gitmedim:)
gitmeyi de düşünmüyorum:))
kahveyi de içerim bol bol fırsat buldukça ama bunu denemedim bir deneyeyim:)
25-30 lira vermiyorum, oturup saatlerce kitap okuduğum ve evimin kötü enerjisinden az da olsa uzaklaşabildigim bir yer olduğu için gidiyorum.
Arkadaş ortamı olursa veriyoruz ama dışarıda doğal bir ortamda olacaksak termosa sıcak suyumu koyup kupamı da yanıma alıp keyfime bakıyorum.
keşke herkes senin gibi duyarlı olsa bunlar bu kadar ucuk fiyatlara satamazlar milleti iyi kekliyorlar gerçekten..
Kahve sevmediğim için o kadar para vermek durumunda kalmıyorum. Sevseydim de bir kahve bu kadar para eder miydi tartışılır.
Çok nadir giderim. O da ya ikiz kardeşimle ya da bir arkadaşım ile değişiklik olsun diye. Yoksa öyle çok da özel bir tadı yok. Hatta evimde Türk kahvesi içmek çok daha keyifli ve lezzetli.
bedava versen üste para versen oraya gitmem
kimse için oraya asla gitmem
Millet aç aç:)
Ekonomik kriz var ama 30 tl ye kahve, 30 bin TL ye telefon... ama kriz var
Bir kere Migros’tan aldım tadı normal kahveden aman aman iyi değil fiyatı çok iyi ama :)
Teşekkürler önerin için çok avantajlı kesinlikle deniyeceğim..
Eskiden arkadaşlarla giderdik, artık arkadaş falan kalmadi. 😃
Starbucks'a bir elin parmağı kadar gitmişimdir 😄
Evde kaynatıp içmek gibisi yok elbette
Teşekkür ederim ya.
Yarın deneyeceğim bi bakalım... ☘
Geçenlerde bir alana bir bedavaydı bende aldım 🤣🤣 cappuccino gayet güzeldi
Şimdiye kadar hiç gidipte o parayı vermedim. Bu saatten sonrada vermem gibi geliyor
Veririm sorun değil ama brn evde de güzel kahve yapabiliyorum
Vermiyorum, kendi evimde kendim yapıyorum. Sadece arkadaşlarla uğrarsak uğrarız.
Migrostan aldım bunu çok güzel gerçekten başarılı, ama zengin adam bununla uğraşmaz gider starbaksta içer dokunmaz ona 30 40 tl zaten saatte o kadar kazanıyo mjfngd
Valla turistlik olarak İstanbula gelince starbucksa giderim, o da bazı anılara göre. Yoksa paramla hakaret edilmesini sevmem
ekonomide pahalı diye laf edenler kafede 20 lira vermeye ses cıkarmıyor nedense. en iyisi seninki
O dediğin veya türevleri bence lezzetli değil lakin amacım şov değilse de gitmeyi tercih etmem pek
Hiç hayatımda gitmedigim bir kahve markası Starbucks hiç ilgimi çekmedi oturmak kahve almak veya manitayla oturmak merak duymadıgım tek mekan 😅🤗
Yok suanlık gidmiyo gittigi zaman da oldu ama cok soguk
Değmez bende marka yapmış bir isim kesinlikle degmez
Uzun zamandır gitmiyorum..
Jacobs velour var 100gr 17₺
Enfes
asla vermem o kadar para ya çok saçma :/
Yengem evde yapıyor gider onlarda içerim
Kahve sevmiyorum bu yüzden harcamıyorum kahveye
Ben neredeyse hiç kahve içmem.
Devam çünkü param var.
Evet keyfim isterse veririm
Devam yani, kahvelerini seviyorum