Bu yemegi yapan arkadaslar varsa yardim etsin çıtır tavuk yapmayı planlıyorum mısır gevreği ile yapan var cips ile yapan var hangisi daha guzel oluyor sizce ve yağda kızarttığımda hemen yanar mı?
Cevaplarsanız sevinirim
Cevaplarsanız sevinirim
Ben tost makinesinde yağsız kızartıyorum tavuğu önce ve üzerine neli yapmak ostiyorsan yumurta akı ile o tahıl ya da una buluyorsun sonra da kızgın yağa atıp az kizartıp alıyorsun güzel oluyo.
Sade mısır gevregiyle denedim güzeldi.
Refika nin kfc meydan okuma videosu vardı ordan bakmıştım 😅
Heh iste bende o tariften yapicam hangi marka aldin misir gevregini ve yandi mi kizartirken
😂😂 tesekkurler cevapladigin icin
Şuanlik denemicem erkenden sorayim dedim yaparsam yazarim size
mısır gevreğiyle bende deneyım onu refıkanın mutfağımıydı
Evet
Pane harcı alıyorsun tavuğa batırıp yağda kizartiyosun
Pane harcı dışında
Galeta onu var başka da seçenek yok yani
Cevap
4Cevap
en başarılısı mısır gevreği
Tatli olur mu ve hangi marka kullanmaliyim piyasada misir gevregi diye bugday satanda varmis misira tepki oldugu icin
En güzeli galeta unu İle olur ve kızgın yağ
Galeta unu da kullanacagim refikanin mutfagini biliyorsundur belki orda galeta unu ve normal unu karistirip tavuga buluyordu sonra yumurta vs en son misir gevregi ama arada kaldim
Ben kımsenin mutfağını izlemem önce bagetlerı güzelce yıka sonra suda haşla ama az ciğ kalsın tam pişmesın sonra az soğuduktan sonra yumurta akı ve yağ İle yağla sonra az bişe normal un kullan ve bırdaha yağla sonra galeta ununa bandırarak kızartabılırsın senın yaptıgın dan çok daha iyi olucaktır ya da kalçalı but yapıcaksın haşla haşladıktan sonra mesela salça ve yoğurt İle sosla ver fırına tercıh senın nasıl ıstıyorsan
Bilmem yapmayı banada öğretin :)
Mısır ile bence
Tatli olur mu
Denemedim ama düşününce yağdan daha iyi
Bir videoda mısır gevreği ile yapıyordu
Knorr çıtır harç
hic bilmiyorum
Canim çekti 😕
Hiç anlamam :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar