Nasıl yaptım hemen yazacağım.
Öncelikle merhaba, ben pek yemek yapmakla uğraşmayı sevmeyen bir insanım o yüzden hep basit alternatifler geliştiririm bu tarif var mı yok mu bilmiyorum ama bir yerden bakarak yapmadım. Bana göre başarısız fırında tavuk deneyimlerimden sonra böyle bir şey uydurdum.
Okullar da açılıyor hemen hemen herkesin 5 dakikada yapabileceği basit bir tarif.
Hadi başlayalım o zaman...
Malzemeler
1kg kanat veya 1 bütün tavuk
yarım bardak zeytinyağı
1,5 kaşık biber salçası
1 kaşık domates salçası
2 kaşıkdan biraz az yoğurt
kuru biber
karabiber
kimyon
çay kaşığının ucuyla kekik
isteğe göre tuz
Malzemeleri aşağı yukarı yazdım çünkü ben hep göz kararı yapıyorum :)
Tavuklar hariç diğer tüm malzemeleri derin bir tabakta homojen bir karışım elde edene kadar karıştıralım aynen aşağıdaki gibi değişik bir görüntü oluşuyor.

Bütün tavukları (ben bütün tavuk kullanıyorum çünkü oğlum kanat seviyor ben göğüs:) ) parçalayıp gereksiz derilerinden ayıklayıp hazırlamış olduğumuz karışımın içine döküyoruz.

Veeee mıncıklıyoruz :D Bu çok iğrenç bir işlem tırnaklarınız uzun ve eldiveniniz yoksa :D
Kabul ediyorum iğrenç biriyim :)

Borcamın içine soslarıyla birlikte döküp biraz daha yağ ekleyip karıştırmadan önceden ısıtılmış 200 derece fırının alt rafına yerleştirelim. 15-20 dakika altta toplam 35-40dk pişirelim. Zaten görüntüsünden anlarsınız piştiğini.

İşte hazır yanına pilav yapardım genelde ama bugün cheddar peynirli kabaklı havuçlu spaghetti yaptım bunu da uydurdum.

Afiyet Olsun, Bon Appetit.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar