Merhabaa 🌸
Ekipmanların ağırlığı, boyu vs sizce önemli mi? Ben Decathlon'da ki ürünlere ba-yıl-dım! ❤️

Merhabaa 🌸
Ekipmanların ağırlığı, boyu vs sizce önemli mi? Ben Decathlon'da ki ürünlere ba-yıl-dım! ❤️

ağırlık seçimi önemlidir kas yapmak isteyen biri ile sıkılaşmak isteyen birinin ağırlık seçimleri farklı olur
ekipman miktarı kişinin çalıştıracağı bölgelere göre değişiklik gösterir
misal dambıl ile kol direnç bandı ile de bacak çalışabilir gerekli görüyorsa mat alabilir
Benim sadece barfiks demirim var, kol omuz gibi şeyler için imkanım olmayan durumlarda büyük bir sandalye kullanırdım tek elle. Göğüs bacak için birsuru vücut ağırlığı hareketi var zaten. Sırt desen barfiks biçilmiş kaftan. Hiç salonda çalışmadım ve ordakilerin yüzde 95 inden iyi fiziğim var.
Kadınlar için önemli olmayabilir ama erkekler için önemli. Benim evimde 80/100 kg civari ağırlık barındırmam lazım ki antrenman yapabileyim
Kesinlikle. Bende de toplam 90 kg ağırlık mevcut.
Bende de totalde 85 kilogramlık bir set var pandemi dönemini atlatmak için almıştım. Ama hepsi bar’a sığmadığı için 60 kilogram civarından faydalanabiliyorsun aynı anda maksimum, bu benim için yetersiz
Evet o durumda da mecburen salona gitmek ya da başka ağırlıklar satın almak gerekiyor.
Ben ekipmansiz kendi vücut agirligimda yaptım gayet de güzel ve verimli oluyor
Cevap
24Cevap
Ben de sadece pilates topu var
Evet önemlidir ama yapılan sporun doğruluğu daha önemlidir
Elbette ki önemli. Kadınlar için pek büyük fark etmez ama erkekler için evdeki aletlerle bir yere kadar gelişirsin. Sürekli kilogramı artırmam lazım.
Kesinlikle bir süreden sonra ağırlıkları arttırmak gerekiyor.
Pandemi döneminde evde kaldigimda vücud agirligiyla bir saat spor yapiyordum, bide poşetlere su doldurup agirlik olarak kullaniyordum, yani ne olursa olsun yap agorliklara bakma, varsa iyi olur tabi
Önemli tabi ama vücut ağırlığını kullan kondisyona bas en sağlıklısı o
Evde bir süre sonra yapamıyorsun spor salonu daha iyidir.
Bu pahalılıkta, ekonomide hiç yapmamak daha mantıklı
Tabii ki önemli ama ne olursa olsun evde spor olmuyor Spor salonunun atmosferi başka
Ekipman çok önemli değil yemene icmene uyku düzenine dikkat etmen lazım. %20 spor %80 beslenme.
miktarı önemli tabi:)
yani bütün hareketleri yapabilecek kadar spor aleti olmalı bence
Evde bir süre sonra yapamıyorsun spor salonu dah disiplinli oluyor
Evet önemli tabi ortam ekipman çeşitliliği vs vs
Evde Ekipman gerek yok aslında vücut ağırlığı yeterli ama ekipmanlar sayesinde daha izole bölgesel çalışabilirsin
Evet belli süreden sonra ağırlık arttırmak gerekir ve çeşitlilikte önemli yoksa belli bölgeler harici gelişim kısıtlanır
sen sporu sevmeyen erkekle evlenmezsin bence 😊🙂
Yeterli kadar var ise sorun yok
Bir adet dumbıldor yeterli olacaktır
Evde olmuyor ya, disiplin icin salon şart
Önemli değil. Önemli olan şey beslenme ve uyku
Bisiklet yetiyor bana
O da süpermiş
25 kilo verdirdi sağolsun. 🐻
Hayır değil vücut ağırlığın yeter :)
Onemli
önemli olan işlevleri
Önemli