Evde etkili spor için neler alabilirim?
-Şimdilik salona gidiyorum
-Şimdilik salona gidiyorum
Bundan alabilirsin 40 kglik var bende gayet memnunum. Avantajı şu bir sürü dambıl almak yerine 1 çift dambıl bana yetiyor. Çünkü bu sayede yerden tasarruf ediyorum hemde bir çok farklı ağırlıkta dambıla ayrı ayrı para vermekte daha maliyetli olacaktır. Bu hem ayarlanabilir az yer kaplıyor hemde daha hesaplıya geliyor uzun vadede.
Dips, kalistenik, karın egzersizleri, denge vb. için alabilirsin bu tarz bir ürün.
Bunun yanı sıra kondisyon bisikleti, veya çalışma istasyonu alabilirsin. Ya da kafes sistemli bir şey yapabilirsin ama 50 k bütçe bunda kurtaracağını sanmam.
Başlangıç için bence ayarlanabilir dambıl, kondisyon bisikleti, direnç bandları, sehpa filan yeterli olacağını düşünüyorum. Sen yine bir araştır yine de farklı fikirlerde al.
Ayy tesekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim :)
Teşekkürler :)
Cevap
6Cevap
zayıflamak için ve kardiyo yapmak istiyorsan sunları alabilirsin Koşu bandı, bisiklet veya eliptik makine.
Şu kıvrımlı olan bisiklet okey onu alırım bir tane ve yanına dumbbel + neler alabilirim daha
Yani kaçar kiloluk ve biraz daha farklı şeyler istiyorm
Boy 1.65 kilo 65
Dumbbeller bende 2 ve 5 kg var ama kumdan işe yaramıyor
Kaç tane ve kaç kilo alabilirim
Kapı barı vardı eskiden
55 olmak istiyorum işte
bence salona gitmeye devam et.. cunku bir rutin olusturmus olursun ve her zaman icin tebdil mekanda ferahlik vardir.
Ben 3 bin tlye fitnes yatağı iki halter bir dambıl bir yay aldım 50 bin TL’ye baya alınır
Ne yapmak istiyorsun onu al kilon normalsa koşu bandı alma
Koşu bandı alabilirsin bence
Olabilir ama ses yapmayan bisiklet tarzı olur en fazla
Nasıl istersen
koşu bandı ya da eliptik bisiklet
O para ben de olsa avrupaya bilet alir giderdim
Fazlasıda olacak ve avrupayada gitmeyi düşünüyorum dil öğreneceğim ilk önce
İngilizce öğreniyorum şua B1 seviyedeyim
Hata işimde yurt dışı imkanı varsa değerlendireceğim ama yoktur sanırım başka işlerede gecebilirim tam öğrendikten sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar