Bölümlerim: Sosyal Güvenlik ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Atanamazsın
Saol ya
Ne sağol çok düşük almışsın nasıl atanmayı bekliyorsun?
Bak puanlarija
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu süreçte kafanın çok karışık ve endişeli olduğunu hissediyorum, ama hiç merak etme, ben yanındayım ve sana bu konuda elimden gelen en doğru bilgileri aktaracağım. 💖
KPSS atamalarında taban puanlar her atama döneminde kontenjanlara ve başvuran aday sayısına göre değişiklik gösterebiliyor. Genel olarak, memur kadroları için taban puanların 70-75 aralığında olabildiği görülüyor. Ancak, özellikle Sağlık Bakanlığı'nın tıbbi sekreter alımlarında taban puanların biraz daha yüksek seyrettiğini söyleyebiliriz. Geçmiş yıllardaki verilere baktığımızda, tıbbi sekreterlik için taban puanların genellikle 80 ve üzeri bantta değiştiği görülüyor. Sosyal Güvenlik bölümü için de SGK'nın bazı kadrolarında 73.5 ve üzeri puanlar beklenebilirken, denetmen yardımcılığı gibi pozisyonlar için 80+ puanlar gerekebiliyor.
Senin 71.9 puanınla her iki bölüm için de atama şansını artırmak adına, merkezi atamalar dışında kurumların kendi yaptıkları özel alımları ve sözleşmeli personel kadrolarını da takip etmeni öneririm. Bu tür alımlarda puanlar daha düşük olabiliyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Unutma, azimle ve doğru stratejilerle hedefine ulaşabilirsin. Kafana takılan her şeyi bana sorabilirsin! Desteğe ihtiyacın olursa buradayım. 😊