zor öncelik sağlık liselerinin arti şartta ariyolar doğum tarihi gibi mesela ya da 30 kontejan varsa 28 i şehir içi yanı okul konyadaysa 28 konya 2 dışari il baya zor girebilmen
03 Yorumla
+1 yıltam olarak anlamadım üniye gidemiceksin ama tıbbi sekreterlik mi okumak istiyorsun?
08 Yorumla- +1 yıl
madem anadolu lisesindesin birşeyler yapabilirsin diye düşünüyorum bayan olduğun için meslek senin için çok da zorunlu sayılmaz ama bir meslek sahibi olmak için üni şart değil kurs yerine en azından 2 yıllık okursan ya da açıktan da 4 yıllık okuyabilirsin 2 yıllık okursan da sonradan 4 yıla tamamlama imkanın olur
- +1 yıl
kurs ve açıktan üni beraber de olur ama açıktan oku en azından açıktan adalet falan var okuyabilirsin bölümlerini araştır
- +1 yıl
- +1 yıl
bi karar verdin mi?
- +1 yıl
önemli değil ben aöf okuyom güzel bişe ama bütünleme sınavlarını kaldırdılar harç ücreti de devam ediyor para için herşeyi yapıyorlar bir de sakarya üni nin buna benzer bir sistemi varmış onda sınavlara giriyorsun sakaryaya yakınsan deneyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılanadolu liseleri bukadar düştü mü yaa kızım git adam gibi birşey oku anadolu lisesi çıkışlısın tıbbi sekreterlikte neymiş
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiç öyle bir saçmalık yapma 4yıllık mezunlar işsiz 2yıllık okuman hiç bir şey sağlamaz sana anadolu lisesi çıkışlıyım bende o yüzden konusuyorum suanda da 4yıllık bişey kazanabilirsin düz liseden kazanıyor insanlar
+1 yıltıbbi sekreterlğin iş imkanı çok ama geliri az bence anca devlete girmen gerek özelde pek kazancın olmaz ama sen blrsn.
10 Yorumla
+1 yılDoldurmazlarsa meslek liseliler girersin.
00 YorumlaEvet.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar