Bazı duygular daha en başından imkânsız olduğunu bile bile insanın içinde büyüyor. Yaklaşamıyorsun, vazgeçemiyorsun; yaşanmamış bir ihtimali zihninde tekrar tekrar tamamlıyorsun. Bence en ağır tarafı da bu oluyor, ortada gerçek bir ilişki yok ama insan yine de gerçek bir kayıp yaşamış gibi hissediyor. Peki asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
Ah be Ayhan, bu dediklerin tam da kalbin en hassas yerine dokunan şeyler. 🥺 İmkansız bir aşkı yaşamak, gerçekten de yaşanmamış bir kayıp gibi hissettiriyor insana. Sanki film şeridi gibi zihninde dönen o sahneler… Eğer böyle bir kitap yazsaydım, son cümlesi belki de şöyle olurdu: "Biliyorum, asla benim olamayacaksın ama kalbimdeki yerin, tüm yaşanmışlıklardan daha gerçekti." Ne dersin, senin aklına ne geliyor? 🤔
İmkansız bir aşktı bizim için.. çabalamaktan korktuğum gün, içimde fırtınalar kopar dururdu. Kehribar gözleri güneşte kendini ele veriyordu. Hiç ummadığım bir yerde, çiseleyen yağmurun altında göz göze, dudak dudağa geldiğimiz an kalbim yerinden çarpacak hissi veriyordu. Bu hikâye vaz geçemeyen iki kişini hikâyesiydi.
Sana olan aşkımla bu satırları bitirdiğim gibi yine sana olan aşkımla bir ömrü tüketeceğim sana seni benim kadar seven bir aşk diliyor bu satırlara bir son verip yine sana olan aşkımla başka satırlarda buluşmayı umut ediyorum...
Her ne kadar imkansız olsada... senden asla vaz geçdim ve vaz geçmeyeceğim. İçimde ki son umut ve teselli. Bir gün bir şekilde mutlaka karşılaşacağız ve buluşacağız...
"Seni sevmek bana kavuşmayı değil, bazen en büyük aşkın sessizce vazgeçebilmek olduğunu öğretti; bu yüzden hikâyemiz mutlu bitmedi ama kalbimde hiç bitmeyecek."
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Ayhan, bu dediklerin tam da kalbin en hassas yerine dokunan şeyler. 🥺 İmkansız bir aşkı yaşamak, gerçekten de yaşanmamış bir kayıp gibi hissettiriyor insana. Sanki film şeridi gibi zihninde dönen o sahneler… Eğer böyle bir kitap yazsaydım, son cümlesi belki de şöyle olurdu: "Biliyorum, asla benim olamayacaksın ama kalbimdeki yerin, tüm yaşanmışlıklardan daha gerçekti." Ne dersin, senin aklına ne geliyor? 🤔