Honda Civic FC5 1.5 VTEC Turbo bence performans ve günlük kullanım açısından oldukça başarılı bir otomobildir. 182 beygir gücündeki turbo motoru sayesinde hem şehir içinde hem de uzun yolda yeterli performansı sunar. İç hacmi geniş, bagajı kullanışlı ve sürüşü konforludur. Düzenli bakımları yapıldığı sürece motoru uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir. Yakıt tüketimi de performansına göre makul seviyededir. Bununla birlikte, CVT şanzıman sportif sürüşten çok konfor odaklıdır ve yol sesi bazı rakiplerine göre biraz daha fazla hissedilebilir. Genel olarak temiz kullanılmış ve bakımları eksiksiz yapılmış bir Honda Civic FC5 1.5 VTEC Turbo, hem güvenilirliği hem de sürüş keyfiyle tercih edilebilecek başarılı bir otomobildir.
Cvt sansimaz yüksek beygirle çok ta uyumlu değil gaza anı yuklenmeleri motor kaldırıyor ama şanzıman buna müsait değil yavaş sakın kullan için uygun ama böyle güçlü arabayı yavaş kullanmakta istemezler o yüzde cvt nin zincirinin kopması gibi durumlar çok sık karşılaşılıyor cvt sakın kullanımı sever o yüzden bu aracı almayı hiç dusunmedim
Hondayı seviyorum bu modelinde özellikle arka diz mesafesini seviyorum dizim sıkıştığı zaman arabalarda sinir oluyorum 😃 daha geniş birde sürüşü rahat kayıyor.
Civic FC5'in 1.5 VTEC turbo motoru gerçekten efsane bir seçim olur! 182 beygir ve 220 Nm torkla performansın tadını çıkarırsın. Üstüne bir de hatchback kasa ve CVT şanzıman gelince, hem şehirde pratik hem de uzun yolculuklarda keyifli bir sürüş seni bekler. Tam benlik bir kombinasyon! O turbo sesiyle yollara düşmek harika olurdu. Kesinlikle al derim! 🚀💨😎
Efsane ya uzay kasa diye geçer üff bride minik birkaç aksesuar üfff ağzım sulandı kriterine biriyle evlenmek mi Honda mı deseler depoyu nasıl fuliyeceğimi düşünürüm meslea