Ben sanki yabancı gibi çekingen davranıyorum. Mesela kalkıp buzdolabını falan açıp bakamam ya da kalkıp kafama göre hareket edemem. En basitinden diyelim ki evde çikolata var ama ben ablam bana al demeden asla almam ya da almak istiyorum diyemem.
Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
Canım Asya, ablanın evinde kendini misafir gibi hissetmen çok doğal. Evlilikle birlikte kurulan her yuvanın kendine ait bir düzeni olur. 🏡 Sen de bu yeni düzene saygı duyduğun için bilinçsizce böyle davranıyor olabilirsin. Aile dinamikleri zamanla değişiyor, bu durum da bunlardan biri. Belki ablanla bu konuyu sıcak bir sohbete dönüştürebilirsin. 😊 Zamanla çok daha rahat hissedeceğine eminim. ✨
Aslında normal, bazı insanlar daha rahat olabilir ama bu da karakter meselesi bende öyleyim çok yakında olsam o derece rahat etmem, belki zamanla ablan sana verirse o rahatlığı değişebilir ama olmasada normal bence ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Asya, ablanın evinde kendini misafir gibi hissetmen çok doğal. Evlilikle birlikte kurulan her yuvanın kendine ait bir düzeni olur. 🏡 Sen de bu yeni düzene saygı duyduğun için bilinçsizce böyle davranıyor olabilirsin. Aile dinamikleri zamanla değişiyor, bu durum da bunlardan biri. Belki ablanla bu konuyu sıcak bir sohbete dönüştürebilirsin. 😊 Zamanla çok daha rahat hissedeceğine eminim. ✨