Eve misafir , ve bazen akrabalarımın gelmesini istemiyorum , olay detayda sizce durumum ney?

Arkadaşlar merhaba , evimize misafir ve bazen akrabalarımın gelmesini istemiyorum , sinir oluyorum , olay şu aslında , ben biraz takıntılı birisiyim sanırım , çok düzenli , dağınık olmayan birisiyim , odam falan mesela çok düzgündür , dağınık kirli falan değildir öyle olursa rahat edemem , böyle temiz derli toplu olması lazım ve öyle yaparım her yeri , mesela bir bibloyu ben nereye koyduysam orada kalacak , birinin ellemesini istemem ya da alıp başka bir yere koymasını rahat bulmuyorum , gıcık oluyorum , neyse işte arkadaşlar misafirler , akrabalarımız falan geliyor çoluk çocuklarıyla , evi savaş alanı yapıyorlar , kanepeler kayıyor , koyduğum bir şey oradan gidiyor , yerlere çöp kabuklar falan atılıyor , bazen bir şey kırıyorlar , sevdiğim bibloyu eşyayı ellerine alıyorlar , her yerin düzenini bozuyorlar yani , her yeri dağıtıyorlar , ve dağınık hali hiç sevmiyorum , hemen toplayasım gerekiyor , yani öyle yaptıkları zaman rahat edemiyorum , sizlerde durum nasıl siz ne yapıyorsunuz :) , ben hiç rahat olmuyorum
Eve misafir , ve bazen akrabalarımın gelmesini istemiyorum , olay detayda sizce durumum ney?