Ailemle aramda sorunlar var hiç anlayamıyorum onlarla unv bitti evdeyim ben çalışmak istiyorum izin vermiyolar bu yüzden babamla tartıştık konuşmuyoruz aylardır küsüz ben konuşmaya çalıştım ilk sonra baban kimse git onunla konuş dedi bende bir daha konusmadim onlarla yemek yemiyorum ayrı takılıyorum babam calismami istemiyo annem evde durmami istemio seni evden göndercem dio ikisiyle de konuşmuyorum annem sürekli babama şikayet ediyor beni siz olsanız napardiniz gidicek yerim olsa 5 dk durmam bu evde ama malesef gidicek yerim yok. Hep kendi dedikleri olsun istiyolar. İşlerine yaradigin sürece iyisin
Cevabın nedir?
Anlattıkların hiç mantıklı gelmedi, annen baban seni evde istemiyor aylardır küssünüz seni evden gönderecem diyorlar ama hala onlarla yaşamana izin veriyorlar. Hem çalışmanı istemiyorlar hem seni evde görmek istemiyorlar hem konuşmuyorlar hemde evden göndermiyorlar. O kadar çelişkili kii..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok çeliskili annem evde beni istemiyor babamda calismami istemiyor ayrı iki zıt insan
En İyi Cevaplar
l*n madem çalıştırmıycaktınız ne bokuma okuttunuz diyemedin mi
212 Yorumla
Soran+1 yılOkumama da laf ettiler zaten onu da begenmedi ler
Soran+1 yılParam yok aslında arkadaşım giresuna gidicek onunla birlikte gidip orda yaşamak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Soran+1 yılFevri karar vermek istemiyorm ama napicagimi da bilmiyorum çevremdeki arkadaşlarım Özür dile barış diyorlar herkes beni suçlu görüo ailen senin iyiliğini düsünüyo diolar ama annem sürekli hakaret edio bana allah belanı verir bigün sen böyle devam et dedi bana
- +1 yıl
Çevredekiler bir şey bilmez emin ol o evde yaşayan sensin. Onlar sana özür dile derler yarın öbür gün tekrar bişey olduğunda sen çekiceksin derdini onlar değil insanlarda alışkanlık olmuş anne baba mal gibi olsa da saygı göster özür dile bilmem ne saçmalıyorlar. Fevri karar vermezsin doğruyu yapmış olursun.
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç yapmadim böyle bişey hep gitmek istedim ama gidemedim çocukluğumdan beri bu böyle.. Gitsem orda kim destek olcak is bulmak kolay değil hersey o kadar karışık ki evlenip gitmek istedim oda olmadı bir insanın yüzü hiç mi Gülmez ne aşktan yana ne aileden yana
Soran+1 yılİnşallah.. Umarım cesaretimi toplayıp yapabilirim
Soran+1 yılUmarım inşallah çok teşekkür ederim :)
- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılgel trabzona sana iş bulalım git kendi evini bul ayakalrın ustunde dur
bu sekilde hayatta yaşanmaz020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz çekip gitmek mi en iyisi
- +1 yıl
KESİNLİKLE ayrı eve çıkıp
kendi ayaklarının üstünde durup gerekirse sadece 1 kuru ekmekle akşamı geçirirsin
ancak kafanda sadece çalışmak ve yaşamdan tat almak olur
tanıdığın öğrenciler varsa 2li ya da 3lü de çıkarsan eve en azından sana
destek olurlar hep birlikte sonra da sen onlara olursun
zamanla düzelir
ama ilk ve net tavrım kesinlikle git evden
Soran+1 yılNeden bu kadar netsiniz git diyosunuz bazıları kızıyor bana ailen onlar senin ilerde arar da bulamazsın diyorlar bir yanim el vermiyor
- +1 yıl
evet arar da bulamazsın
ölürler
hastalanırlar vs vs
sen onların kötü zamanlarında yanlarında ol
ancak onların önünde belki en fazla 10 yıl var
senin önünde 40 yıl
10 yıl onlar için kendi 40 yılını silip atacaksın öyle mi?
ben de evden çıktım ilk 1 sene konuşmadılar
bayramdı seyrandı barıştık şimdi
hatta benden borç para istiyorlar
ama o zamanlar bana hastane kapısında bekçiliği uygun görüyorlardı
yapmam deyince babamla tekme tokat girmiştik.
aile unutur
aile sever
aile huzuru sen bulduktan sonra huzurludur.
sen huzursuzsan onlar da huzursuz
zaten konuşmuyorsun
bence en uygunu bu
özelden yazabilirsin uzunca konuşur dertleşiriz
Soran+1 yılBenim Ailem çok farklı çok sıkan baski yapan bunaltan bir aile ben onlar yüzünden hayalimden vazgeçtim başka bir mesleğe yönelttim kendimi kinci bir ailem var çekip gidersem beni asla affetmezler bunu adım gibi biliyorum
- +1 yıl
sen kaybetmezsin emin ol
evlada en çok ihtiyacı olduklarında
oturur hayatta ona ne yaptık diye düşünürler başlarını vururlar merak etme
benimkiler de kinci
hala kız arkadaşım olunca annem direk
sakın sıkma gider bir daha da gelmez diye laf sokuyor
Soran+1 yılBaşkalarının lafına çok giderler umarım düzelir bu durumda herseyi benden bekliyorlar istenmeyen üvey evlat oldum sanki olmadı bana yol görünür bişekilde
- +1 yıl
çok zorlama
zorladıkça sen daha da batarsın bilgine
Soran+1 yılTaş olsa çatlardi galiba.. Hangi taraftan bakarsam bakayım bir çıkış yolu bulamıyorum gitmek mi iyi yoksa kalmak mi sıkıntılı durumlar..
- +1 yıl
sana mumkun olan en ıyı cevabı verdık sanırım
okumadım ama bir ççoğu git demiştir.
sen gittiğinde kaybolmaktan korkuyorsun galiba
Soran+1 yılEvet gittiğim zaman pişman olmaktan korkuyorum umduğum gibi olmazsa diye korkuyorum..
- +1 yıl
acı çekmeyi düşünmek yerine çalışmayı düşünürsen pişmanlık yerine keyif sürmeyi bilirsin
Soran+1 yılDaha ögrenmem gereken çok şey var demek ki umarım bigün o keyfi de yaşarım
- +1 yıl
kesinlikle var
Soran+1 yılÖğretecek kişi yok onuda yasaya yasaya ögrenicem galiba..
- +1 yıl
bana yazabilirsin dedim :)
Soran+1 yılOlabilir belki net bir karar vermeme yardım edersin
- +1 yıl
;) elimden geldiğince
herkes mutlu olsun istiyorum
vicdanen insanların kötülüklerle karşılaşmasını istemiyorum
iyilik kol gezsin istiyorum ama ne olacaksa artık yapacak bşiy yok
Soran+1 yılPeki sana nasıl ulaşabilirim
- +1 yıl
mesaj atabilirsin
ben gizli üye değilim
+1 yıliş bak kendine ayrı bir eve çık... reşitsin kimse bir şey diyemez de yapamazda
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrı eve çıkmam imkansız nasıl cikiyim aslında birazda cesaretsizim gitmek istiyorum ama bir yanim el vermiyor
- +1 yıl
iş bulurda para kazanırsan cesaretin de olur evinde olur eşyan da olur... zamanla herşeyin olur
kafanda rahat olur...
büyük sözü dinle...
Soran+1 yılÇekip git diyosunuz yani öyle mi
- +1 yıl
Ozelden yazsana bir dk
Soran+1 yıl@sineklerinefendisi neden noldu bişey mi dicek siniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Bitirdigin bolumle alakali bir ise girsen ew kirala oyle gecinsen olmaz mi
141 Yorumla
Soran+1 yılBulamadım ki kendi bölümümle ilgili tecrubesiz olduğum için almıyorlar ve ücreti az
Soran+1 yılBende kendimi geliştirmek istiorum ama bakalm düzgün biyer bulursam aynı zamanda kpss ve dgs ye girmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılEvet düsünüyorm becerebilirsem inşallah
Soran+1 yılAynen öyle ben tek kurtulusum o galiba az daha disimi sıkıp çalışıp gitmek kimseden fayda yok
Soran+1 yılHaha tamam inşallah seni bulursam gönderirim çok teşekkür ederim :) :)
Soran+1 yılO kadar ciddisin yani öyle mi Eyvah Eyvah ya atanamazsam kazanamazsam nolcak
- +1 yıl
Dualrim temennim dileklerim atanmandan yana yav sen atan soz sana bir karton kutusu sewdigin cikolata gondermezssem namerdim ahada bukadr dogru diyim belki tanimiyo ola bilirim ama mesele taniyip tanimamak degil amac güzellik olsun bizim gönlümüz böyle bukadr bukadarrr güzeL hacı :) :)
Soran+1 yılSağol hacı allah razı olsun ama isterim bak çikolatamı bir yere not al unutma hatta şimdiden alabilirsin ya alsana yiyim ben hepsini :D :D :D
Soran+1 yılTamam elimden geleni yapıcam o zmana kadar kendi çikolatamı kendim alırım ben :D :D dua et bol bol tamam mı Allah herkesin gönlüne göre versin keşke beni calistircak biri olsa ya ders çalışmayı sevmiyorum ben hacı napcaz ya :)
- +1 yıl
Hacı kimse sewmiyo da mecbur ayle dirdirini cekip onlarin sonurtmus yüz ifadelerni aklina getir calismasan hep huzrsuz olcan o yuzden tabana kuvvet diyip vericen kendini derse baslangic yapman icinde sana tek bir cikolatayla odullendire bilirim :) :) saka gibi millet anlasa hele ki kargocu diycek ne var pakette diycem kalemlik :) :) memleket neresi simdi ciklota bozulmamasi gerek gerci havalr sogudu bozulmazz :) :)
Soran+1 yılAnkaradaym ben. D. D benim ders çalışmam için önce kitap almam lazım ama param yok bana para vermiyolar ya fakirim ben. bir yolunu bulcaz artık ver gazı sen ordan ver ben bu gazla iyi ders çalışırım hacı iyi oluyor böyle :D :D :D
Soran+1 yılBen sağlık kazandım bu sene de gitmedim ya ağız ve diş sağlığı kazandım uzaktı gitmedim bide ücretliydi emin de olamadim kaldım burada hayırlısı böyleymis atanirsam inşallah başka bir şehre giderim :)
Soran+1 yılSenin memleket neresi hangi şehirdensin :)
- +1 yıl
https://youtu.be/474wtNoJwQ8
Sana delsin bu sarkimiz :) ordan cikarcan nereli oldumuzu ay balam :)
Soran+1 yılAzerbaycan ay onların konuşmaları çok değisik ya çok hoş seviyorum ben konuşmalarını :D :D
Soran+1 yılMen De senin sohbetini begenmisem :D :D bazı konusmalarinizi pek anlamıyorum ama bu anlaşılıyor güzel :D :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim o zaman :) :)
- +1 yıl
Rica edirem ay giz :) ne sirinsen ay giz https://youtu.be/ag04lj3fZfU
bak bu sarkimizda sana delsin
Soran+1 yılDağlar kızı reyhan :) teşekkür ederim :) ben hiç gitmedim Azerbaycan a nasıl bir yer
Soran+1 yılOrası çok çok uzak ya orayı yazamam malesef ya
Soran+1 yılYok ya yazamam orayı ailemde izin vermez zaten ben bu çevreden Karadeniz tarafından takılırım Karadeniz çok güzel
Soran+1 yılBenim bölüm 90 istemez ya o kadarına ne gerek var müneccim mi olcam. D. D
- +1 yıl
Yav senin bolum tamam istemezde hani karadeniz iyi oldugu icin hepsi veriyi budefa noluyo adamlarda kpss puanna gore siraliyo e diyelim sen almissin 80 yetiyo verdin kara denizi e adamlarda almis 84 86 onlarda vermis simdi bunlar kime oncelik tanicak :) tabeke onlara yok boynu kalin dayin varsaa torpillen o punada gerek kalmadan atarlar zatende ama boynu bükük garibansan basini eycen baska yerleri vercen mecbur :)
Soran+1 yılEn kestirme yoldan evlensem mi ben napsam hacı ya zor bu işler valla :D :D oku oku nereye kadar ya
Soran+1 yılİnşallah ya ikisi de olsun hayirlisiyla önce is sonra es :)
Soran+1 yılHepimize :)
Bahsettiğin insanlar anne ve baba olmayı haketmiyorlar. Onları devlete şikayet edemezmisin?
09 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet etmekten başka bir yol yok mu
Soran+1 yılSenin paraya mi ihtiyacın var çalışıp napıcan dedi bana kpss ye gir oku dedi bende önce tecrübe kazanmak isteğimi söyledim karşı çıktı
Soran+1 yılOnada sürekli izin vermiyolar izin alma durumu var bide
Soran+1 yılEllerinden gelse beni cam fanusa koyup orda yasaticaklar düğüne bile gondermez biri begenirde ister die
Soran+1 yılBöyle meditasyon mu olur ya bana bir faydası olması lazım ama yok ben ne anladım o meditasyondan yani :D
+1 yılEvlilik düşünüyor musun sevdiğin yok mu evlen kurtul
014 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok ki evleniyim evlenmemi de istemiolar zaten turşumu kurcaklar
- +1 yıl
😀😀😀 tanışalım ben alırım seni 😊
Soran+1 yılOlmaz ya sen büyüksün. D. d.
- +1 yıl
Pis kıs nerem büyük 😉
Soran+1 yılYaslanmissin sen ya. d. d şaka bir yana çok zor işler ya evde kafayı yemezsen iyi valla
- +1 yıl
Gel motorla gideriz derdim ama kalbimi kırdın 😔
- +1 yıl
Gezeriz
Soran+1 yılGerçekler acıdır malesef Üzgünüm
- +1 yıl
Biber de acı
Soran+1 yılEvet De biberle ne ilgisi var bunun
- +1 yıl
Acı 😀
- +1 yıl
Neyse keyfine bak sen
Soran+1 yılNeyse artık..
- +1 yıl
Tamam artık 😀
+1 yılselam. bende aynı durumdayım yaşadıklarının coğunu yaşadım hatta daha fazlasını... bence evden gitmelisin kendi ayaklaırnın üstünde durmalısın bnde öyle yapıcam çünkü birkaç ay sonra
01 Yorumla- +1 yıl
eger sorun olmassa bana mesaj atar mısın anlatmak istediklerim var sana
Adam seni seviyor kıskaniyor çalişmana izin vermiyor evde istenmediğini nereden cıkarttın canım
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı benimle konusmuyo parasız pulsiz birakio
+1 yılAynı durumdayım yardım edin sesimi duyun dayanamıyorum reşit değilim
00 Yorumla
+1 yılHangi bölümü bitirdiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılModa Tasarım
- +1 yıl
Tamam , çaktırmadan bir iş bu kendine , sonra da kiralık bir ev tut. Kendi hayatına başla. Silah zoruyla senin hayatını çalacak değiller ya.
Soran+1 yılİs bulmuştm zaten bunların yüzünden baslayamadim geç die izin vermediler hala çocuk gibi muamele görüyoruz başka ailelere o kadar çok imreniyorum ki hatta bir kaç kere tehdit ettim annemi çeker giderim yapamam sanma dedim Güle güle kapı orda dedi bana
+1 yılAsfaltı kemir bu ızdırap anca böyle geçer :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAsfaltı nasıl kemircem aceba
- +1 yıl
Kaç evden kanka arkadaşınla git.
Soran+1 yılEvden kaçan insanlara hep imrenmisimdir ama yapamadım ya. d. d. d
- +1 yıl
Yap ben arkandayım olmadı bize gel :*
Soran+1 yılSen kaç gün bakcan bana kanka
+1 yılO nasil bir aile, yetimhaneden mi aldilar seni
040 Yorumla
Soran+1 yılYok almadılar öz cocuklariyim
- +1 yıl
Yapcaj bisey yok calisp eve cikacan yaa koca ariyacan secenekle bunlar, ev bark olmadigi surece katlanacaksin umursamamazliktan gel
Soran+1 yılO kadar kolay olmuyor malesef
- +1 yıl
Valla ne diyim kardes aile iste yapacak bisey olmuyor fazka atsan atilmaz satsan satilmaz
Soran+1 yılMalesef öyle kız olmak daha da zor ne yapsan yaranamiyorsun
- +1 yıl
Sen okulunu bitirmye bak bittiğinde ise gir çalış kendi ayaklarin ustunde dur sonra bir hal yol caresine bakarsin
Soran+1 yılOkulum bitti sürekli evdeyim is aradım buldum ama başlamama izin vermediler
- +1 yıl
Eee nasil olcak ana evde istemez baba ise gönderemez enteresanmis
Soran+1 yılYa evet kafayı yememe az kaldı onlara iki oğlu yeter kızları olmasa da olur o kadar çok gitmek istiyorum ki anlatamam
- +1 yıl
Sen bence isini gucunu bul unide okuyan kizlarlada ayni eve cik, benim vardi bir arkadad bosanmis unide okuyon kizlarla ayni evde kaliuordu bu çalışıyordu sende oyle yap masrafida bolusursun ilk etapta sonra maasina gorre tek yasarsin belki
Soran+1 yılÖyle bir arkadaşım var onunla gitsem çok iyi olur aslında ama gizli gizli nasıl gitcem bilmiyorum vicdanim el vermiyor ailem sonuçta bu evde bana en düşkün olan kişi babam o kadar zor ki hersey..
- +1 yıl
Bacim sen bilirsin onada yok bunada yok nediuim simdi,
Soran+1 yılKararsızım korkuyorum bir yandan ortada kalırım diye
- +1 yıl
Sen en guzeli evlen temiz bir adam bul evlen istemezlerse kac ama adam gbii birine tabi
Soran+1 yılOnuda bulamadm ya bahtsizim ben
- +1 yıl
Niye vardir canim sokagada cikmiyor degilsinya, bulursun birini
Soran+1 yılİnsanların niyetleri çok farklı kendi Ailene güvenemiyosun ki insanlara güvenesin hele ki bu devirde çok çok zor
- +1 yıl
Ee oylede bir yerden biseyle baslamak gerek yoksa sidika gibi cam kenarinda kalirsin
Soran+1 yılYalnızlık daha güzel bazen. D. D. D
- +1 yıl
O zaman tam gaz devam kuruyup gitsede vermicem diyosun yani şaka maka sen bilirsin kankito
Soran+1 yılHayırlısı ne ise o olsun ya yoksa düşüne düşüne kafayı yicem artık timarhaneye ziyarete gelirler
- +1 yıl
Nerde yasiyon ufak bir yermi
Soran+1 yılHayır ankarada yaşıyorum
- +1 yıl
Batikent yakin mi benin arkadas vardi selam soelesene ona
Soran+1 yılYok uzak orası
- +1 yıl
Iyi angara iyidir gezmeye geldim bir iki
Soran+1 yılİyidir de her zaman değil işte bazen kaçıp gitmek istiyosun bazen de özluyosun
- +1 yıl
Sen boyle devan gibi gözüküyor yapiyodum ediyodum derken bir bakmisin yas kemale ermis
Soran+1 yılYok artık ya öyle olmaz inşallah yaşım daha 21
- +1 yıl
Seni kaciriyim ben en iyisi kac bana
Soran+1 yılKaçabilsem evden kacicam senin o dediğini hiç yapamam ben. D. D. D
- +1 yıl
Oda dogru nebilim kanki benide uzdun bak dimdi hayat zor be neyse sapret azdaha hayırlısı olur
Soran+1 yılSen niye uzuluyosun acaba :D :D
- +1 yıl
Yok nebiliyim bir an canlandirdim olayida ben olsam ne yapardim diye ondan zor kiz olunca daha zor, huzur saglik sevgi herkesin istedigi seyler hakettigude
Soran+1 yılZor ve inatçı biriyim kafamin dikine giderim beni Alan 2 güne geri getirir heralde. D. D
- +1 yıl
Geri iade var mı alin bunu begenmedim ben 😍😍
Soran+1 yılKimseye zorla vermiyoruz kardeşim alma :D :D evde kalmakta güzeldir Heralde sen evde kalmış gibisin sanki :D :D :D
- +1 yıl
Ohoo ben kartlastim bile, zorla guzellik olmaz tabi vermem ben zaten zor bulmusum bu saatten sonra
Soran+1 yılNeyse artık
- +1 yıl
Oyle ya ışte
+1 yılAllah yardim etsin ne desem bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne baba ölünce değerini anlarsın ama geç olur
00 Yorumlakocaya kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan kocaya kacilmiyor ya
+1 yılEvlen
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlencek aday yok
- +1 yıl
Ben evlencek kiz bulamiyorum kizlar evlenecek erkek bulamiyo bu nasil is anlamadim
Soran+1 yılDenk gelmiyor demek ki
Sevdiğin biri var mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026