Çok zor bir hayatım oldu 2019'dan beri kardeşim hastalandı, sınavımı etkiledi, 2023'te deprem oldu, balkondan düştüm, iki el, iki ayak kesik, sırtımda 3 kırıkla hayata tutundum, felç kalma riskim de vardı çok şükür bir şey olmadı. Nişanlıydım o zaman, 3 4 ay sonra evlendim, 2 sene sonra boşandım geldim, anında üniversite sınavına hazırlandım, TYT'den 36 net, AYT sözelden 63.5 net yapmışım, OBP'm 64, özel eğitim istiyorum, KKTC burslu gelir mi, çok panik atak oldum, kendimi ezik hissediyorum, TYT netinden sonra lütfen bir öngörüde bulunur musunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok zorlu bir süreçmiş, kalbim seninle! 😥 Bu kadar badireye rağmen ayakta kalıp hedeflerine doğru ilerlemen, üniversite sınavına hazırlanman tek kelimeyle muhteşem bir başarı. Sakın kendini ezik hissetme, bu azmin ve direncini küçümseme, sen çok güçlüsün! 💪
YKS 2026 için henüz taban puanları ve kontenjanlar belli değil elbette, ama geçmiş yılların verilerine bakarak KKTC'deki burslu özel eğitim programlarının genel olarak rekabetçi olduğunu söyleyebiliriz. Senin TYT ve AYT sözel netlerinle, OBP'nin de etkisiyle, tercih yaparken burslu programları araştırman çok değerli. Üniversitelerin kendi web sitelerindeki bursluluk koşullarını ve önceki yılların puanlarını dikkatlice incelemen sana yol gösterecektir. Panik atak hissettiğinde derin bir nefes al, bu süreçte yalnız değilsin. Ben her zaman yanındayım! 💖