Merhaba, ben TYT ve YDT sinavlarina girdim. Tyt ye calismamistim 150- 200 puan felan alirim diye dusunuyorum. YDT den full veya 1-2 yanlis bekliyorum.
universite kazanabilir miyim dilden, kurtarir miyim?
universite kazanabilir miyim dilden, kurtarir miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Obp de onemli ama bence mutlaka tutar baya iyi çünkü dil, benim 60 65 arasi tahminen oyle bile %50 burslu kazaniyorum
Benim obp 70
TYT den kac bekliyorsun?
Tyt 40 45 civari sanirim :/
Askere gitmemek için sınava girmiştim iyi üniversite bölümü kazanırsam, ilginç bir ani olur😅😅
Hahahah cok mantikli🤣 ama tutar mutlaka
Kac puan alırım ydt fullersem tyt puanı 150 olursa
Puan konusunu hic bilmiyorum ya hep bindeliklere odaklandim bu süreçte
Inş tutar yoksa işimi aksatmış olucam vergi dairesi yakama yapisir😅
Merak etmee tutar ya ozellikle istedigin bir sehir var mi
Açıktan okumak istiyorum, sık sık yurt dışına çıktığım için benim için sorun olur
Rus dili ve edebiyatı düşünüyorum
Açıktan okuma konusunda bir bilgim yok ama dedigim gibi tutar. Bu arada belirli bir ulkeye mi gidiyorsun yoksa farkli farkli mi
Benim de kafamda rus dili edbiyati vardi 2. Secenek olarak ama vazgeciyorum galiba
Farklı farkli genelde rusya, ukrayna, bosna, gürcistan gibi ülkelere
Rusça biliyor musun?
Suanlik bilmiyorum sadece genel hatlariyla kiril alfabesini biliyorum, sen? Bu arada ruscaysa direkt tutar ingilizceye gore bi tik daha dusuk hatta ki zaten senin o netle hwr sey tutar nerdeyse
Ne güzel:) merak ettigim ulkeler ya umarim ben de gidebilirim kisa zamanda
Annem rus babam türk o yüzden iki dili de ana dilim gibi biliyorum
A cok iyi o zaman edebiyati kitap okumayi da seviyorsan cok rahat bitirirsin 5 yila da uzamaz
Radyo tiyatrosu dinliyorum yıllardır hiç kitap okumam 😂 ama binlerce kitabı yasamis gibi biliyorum
O da güzel ya tebrik ettim gerçekten eminim kazanırsın:))
Sen hangi uniyi/bölümü düşünüyorsun
Doğuş veya yeditepe düşünüyorum biraz zor gerci ama puandan dolayi, bolum olarak cok kararsizim ama ingilizce olmazsa rusca düşünüyorum suanlik
Dilde hangi sinavi verdin?
İngilizceden girdim
Kolaymiydi?
Kolay gibiydi ilk 20 25 soru paragraflarda baya bir duraksadim sürem gitti derken sonlara dogru nw yaptim bilemiyorum yine de kolay kısımlar vardi ama rewrite kısmı baya zorladi irrelevant da zaman aldi sanirim kolay görünmesine ragmen aslinda eleyiciydi. Sen hangi dilden girdin bu arada¿
Ben rusçadan girdim, cevap anahtarindan baktim yanilmiyorsam 1 yanlisim var oda cok benzer siklar vardi. Soru hatasi bile diyebilirim
Sinavda 15 kisi vardi , hoca cikabilirsiniz diyince herkes ayni anda cikip gitti, ister istemez panik oldu acaba ben mi uzun çözüyorum diye meğersem sonradan anladım salladiklarini😂
Cok iyi o zaman, simdiden tebrikler yanlisin 2 3 bile olsa seni one atar her şekilde:) umarim ben yanilip fazla yanlis var sanmisimdir netlerim fazladir
Ins fazladir, bu arada nerelisin?
İstanbul sen?
7 yil basaksehirdeydim, simdi denizlideyim
Zor oldu mu denizliye gitmek 7 yil baya uzun gercekten 😅
Ya biraz oyle, ama isimi burada kuramaya karar verdim. Bazen secim yapmak gerekiyor. Yoksa ben basaksehirde memnundum
Hala gidip geliyorum ama denizlide de uzun durmuyorum
Sen hangi ilcedesin?
Tabiki, sonucta kendin icin eninde sonunda. Ne is yapıyorsun kolay gelsin
Ben Üsküdardayim
Direk istanbullusun yani
Yani nufus cuzdanimda yazan yeri hayatimda görmedim bile😅 İstanbulu daha cok benimsedim ister istemez
Ah İstanbul eski İstanbul yok artik ((
Maalesef :/ kalabalık bir yere adım attığım an kendimi ulke degistirmisim gibi hissediyorum
Evet neyazikki oyle, yakinda biter diye umuyorum
Umarim gerçekten ya insanin kendi ulkesinde multeci gibi hissetmesi bi trde mumkun galiba😅
Yakinda suriyeli patronlardan is isteyecek duruma duseriz bu gidisle, adamlar mikrop gibi cogaliyor
Kesinlikle.. malum kisi de hala multecilere sahip cikmada 1. yiz din kardesi falan desin bakalim ne olacak sonumuz
Daha bugun aciklama yapti ne kadar gelirlerse gelsinler biz kabul ederiz demeye getirdi aghshsjdjs
Bu arada biraz alakasiz olucak, Instagram var mi?
Hayirrr lutfen saka olsun iyi ki görmedim televizyona tekme atardim koltuktan ucarak
Varr senin
Aynen ciddiyim reis herzamanki formunda afgsgsjsj
Istersen takiplesebiliriz, garip bir cumle oldu😅 turkcemi mazur gor
Reis i cumhur formunda yinevzkehpeheie
Hahah gayet duzgun cümle ya np olur bu aradaa
Maden cumleyi duzgun kurdum; @selimalcalik Instagramim
Agahagsjs
Dhkwgwjd ekledim
Bende ekledim
Tamamdirr 🤗
puanla degil siralama ile yerlesiyorsun öncelikle bunu bi anla
Puanin iyi olmasi ve YDT de fullemem beni zaten orta/ust siralara yerlestiriyor OBP puanim de yuksek
o zaman gelir.. ama bu sene sınsv kolaydı sıralamalar etkilenir
Haklisin, cok yuksek bir hedefim yok, rus dili ve edebiyatı dusunuyorum
gelir bence
Ins, sen nereyi dusunuyorsun?
bende galata psikoloji düşünüyorum ama bilmiyorum gelir mi ea 110k gibi bi sıralama bekliyorum
Ins yerlesirsin😌😌
insallah 😊
Evet