Eğitim & Kariyer 2024 lisans KPSS için nasıl çalışmam lazım? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2024 Lisans KPSS için nelere çalışılmalı Güncellemeler+1 yıl Kendi mesleğimi yapmak için gireceğim 2024 lisans KPSS için nasıl çalışmam lazım? Cevapla KPSS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tarihe ve Türkçeye ağırlık ver bu sene coğrafya zordu seneye tarihi zorlastirirlar diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. bölümün nedir ve ne için gireceksin? 0 1 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Psikoloji devlette Psikolog olmak için Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alan var mı 0 2 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Psikoloji Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Önce alan sonra genel yetenek genel kültür calisirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tarihe ve Türkçeye ağırlık ver bu sene coğrafya zordu seneye tarihi zorlastirirlar diye düşünüyorum
bölümün nedir ve ne için gireceksin?
Psikoloji devlette Psikolog olmak için
Alan var mı
Psikoloji
Önce alan sonra genel yetenek genel kültür calisirsin