Hayır, iğneden korkmam. Çok sevilecek bir şey değil tabii ama abartılacak kadar da gözümde büyütmem. Sağlık için gerekiyorsa yaptırırım geçer. Bence insan o an biraz geriliyor ama işlem bitince büyüttüğüne değmediğini anlıyor.
İğneden değilde iğne yapıldığı zaman derinin altında iğnenin soğukluğunu ve ilerleyişini hissetmek çok ürpertici. Tabi "eli ağır" sözü de bir gerçek. Baygınken iğne yapılıyor diye saniyelik ayılıp geri bayılmışlığım var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 sa
Daha düne kadar çok korkuyordum hiçbir şekilde yaptıramazdım şimdi hayır korkmuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Iyyyyy gerçekten sevmiyorum ve korkuyorum ya
Hastanelerden nefret ederim iğneden de nefret ederim üstelik kan da tutuyor
Son 1 aydır iğneye alıştım. Korkmuyorum, normalleşti.😂
O kadar iğne vuruldum ama assla alışamıyorum fobim yani 🙄😅
iğneden korksam dövme yaptıramazdım. Korkmuyorum hatta kendime iğne yapıyorum.
Hayır, iğneden korkmam. Çok sevilecek bir şey değil tabii ama abartılacak kadar da gözümde büyütmem. Sağlık için gerekiyorsa yaptırırım geçer. Bence insan o an biraz geriliyor ama işlem bitince büyüttüğüne değmediğini anlıyor.
İğneden değilde iğne yapıldığı zaman derinin altında iğnenin soğukluğunu ve ilerleyişini hissetmek çok ürpertici. Tabi "eli ağır" sözü de bir gerçek. Baygınken iğne yapılıyor diye saniyelik ayılıp geri bayılmışlığım var.
Daha düne kadar çok korkuyordum hiçbir şekilde yaptıramazdım şimdi hayır korkmuyorum
Çok ciddi bi gereklilik olmadıkça asla yaptırmam, bira korkarım da mdjsjdj
Aşıdan korkarım tetanoz yaptırdık 3 gün kolumu kaldıramadım
Empati yapmaya calistim korkanlarla ama igne mi cidden korkunuz
Aksine hoşuma gidiyor
Hiç korkmam yapılırken iğneye bakıyorum
Yok korkmam ameliyat korkusu var bende
Hayır, aksine severim
Hayor hap içmek daha kötü
igne benim bas dusmanim igneden o kadar korkuyorum ki iki sene once asi olurken hastaneyi ayagi kaldirmistim
korkmam ama pek haz etmem tabii
Yoo. Kendime bile yaparım
Korkuyorum evet..
Hayır, korkmuyorum.
Hayır
Yesss
Evet
Evet
Korkmam
Korkarım.
Hayır korkmam
Korkmuyorum rahatsız da etmiyor pek