Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(45 üstü)4 saKimisi İnanır Kimisi İnanmaz Ona bir şey diyemem ama yıllarca yaptım Gerek İyi yönden gerek kötü yönden bir şey diyemem ama varlığının ve gerçekliğinin olduğunu bilmek gerekir kim zaman bir yuvayı düzeltmek için yaptım kimi zamanda bir yuvayı yıkmak için yaptım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı.
5 saBunlar muska denilmez Cevşen denir.
Muska büyüler icin denilir bildiğin kadarıyla boyna takılan Cevşen denir..
Evet doğru cevseni takmak boynuna cin insi seytanlardan serler den muhafaza ettiğine inanıyorum.
01 Yorumla Moda & Stil konusunda 500 cevap paylaştı. Tamamen psikolojik. Onun dışında hiçbir faydası yok. Tıpkı heykele tapmak gibi bir nevi muska. Dinen sakıncalı. Onun yerine bir tane nas süresi okumak daha faydalı
10 Yorumlarasyonel bir birey için bu tür pratikler anlamsız kendi gücüne ve kararlarına güvenmek, herhangi bir nesneye bel bağlamaktan çok daha etkili ve gerçekçi
00 YorumlaBunlar psikolojik şeyler. İyi geldiğine inanıyorsan iyi gelir, bir işe yaramadığına inanıyorsan yaramaz.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Saçma değil isteyen takabilir. Muskanın gerçekten koruyuculuğu olmasada insan psikolojik olarak öyle hissedip rahatlıyor.
00 Yorumla
5 saBenim de arabada var. Kazadan, beladan korunmak için insan kendini iyi hissettiği şeyi yapmalı. Günümüz, dünümüz çok fark etmiyor..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı.
6 saGüncellemeyi okuyunca keşke amacın göstermek olsa diyesim geldi 🤣🤣
Ama neye inanıyorsan odur seni iyi hissettiriyorsa tak kime ne00 Yorumla Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Seni koruduğuna inandığın ve severek taktığın her şey günün popüleridir unutma
00 Yorumla
5 saYani düzenli koruyarak takmak tabiki insana iyi geliyor ama güzel korumak ve yüksekte tutmak lazim
00 YorumlaNeden saçma olsun kiii..
Seviyorsan istiyorsan tak.
Kimseyi aldırma00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı.
6 saKonu muskaysa koruduğuna inanılan bi çok şey var tabi ne için yapıldığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saŞu resmi nerden buldun? Yapay zekaya mı yaptırıyorsunuz
12 Yorumla
Cevap sahibi6 saErkeklerin sadece hani cinsellik için gelmesi seni rahatsız etmiyor mu? Şu anda sadece göğüsler için geliyor bir çoğu ve bu hiç samimi değil
4 saSaçma değil ama dışarıda satılan o muskaların içine farklı şeyler koyabiliyorlarmış ayetten farklı şeyler biz onları koruyucu dualar sanarken içlerinde değişik desenler vs olduğunu duydum ama hiç bakmadım istersen bir araştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 saAksesuar değil, ayrıca fiziki bir karşılığı yok. İnancını zihninde taşı. 120 yık öncesi anadolusunda yaşamıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 saYa sosyal medya kaşarlarından gına geldi mk sokcam vücudunuza görmek zorunda mıyız
00 YorumlaMuska dinde yok. Allah Resulü öyle bir şey yapmammis. Ama sabah namazını kılana akşama kadar başına bela gelmez diyor.
035 Yorumla- 5 sa
Cevşen ismi aslında muska büyüye denir
- 4 sa
@Gezelimmaksat az mantıklı şeylere inan. Allah akıl vermiş. O zaman askerelere Cevşen takalım korusun yok öyle bir şey uydurulmuş din. İslam akıl dininidir akıl dışı hicbirseyi kabul etmez
- 4 sa
Ben neyin ne olduğunu doğru şekilde senden daha iyi eminim sen merak etme
www.google.com/search
Buda mi akıl dışı diye üretildi rabbim koruma muhafaza etmesin diye demi insan oğlu neye inanır cinlere şeytanlara indi şeytanlar inanmassun demi - 4 sa
@Gezelimmaksat birileri yapmış diye bu olcak anlamında değil. Para kazanmak için yapmış. Birazcık düşün? Eğer şeytandan koruyorsa herkes taksın kimseyi kandiramaz o zaman. Ama öyle değil şeytanın şerrinden ancak Allah'a sığınilir cevsene değil. Allah Resulü döneminde böyle bişey varmiydi?
- 4 sa
O para kazanmak için yapilmamis o siteye güveniyorum o ad şeyine güveniyorum senden daha iyi bir şekilde bilirim çocukluktan beri. Öyle tabiki ilk Allah'a siginilir Allah Resulü zamanında yok idi ama belli dualar vs vardı
- 4 sa
- 3 sa
@Gezelimmaksat neye inandığını bile bilmiyorsun. Adam peygamberi Kur'an'ı yok sayıyor doğru diyorsun. Öte taraftan peygamberden geldiğini iddia ettiğin muskaya inanıyorsun.
- 3 sa
Ben neye inandigima biliyorum asıl sen inanmıyorsun
- 3 sa
- 3 sa
Eğer bu Kur'an'ı kulum Muhammed yazdigini iddia ediyorsaniz , allaahin dışındaki herkesi yardıma çağırın ve 1 ayet getirin. 1400 yıldır Kur'an meydan okuyor , nerde aydınlar , profosorler , din adamları bilim adamları yapay zeka hadi 1 ayet getirin. Getiremezsiniz çünkü Kur'an üslubu Allah'tan
- 3 sa
Bak kardeş ben peygamber olduğunu iddia eden adama yok demedim peygamber olduğunu nereden biliyorsun dedim 1 ayet getirin diyorsunuz zaten sümerler mitolojisi Zerdüşt dinini ve tevratı kopya etmişsiniz hatta Zerdüştlükte Zerdüşt miraca uçuyor Muhammed'te öyle ayrıca Kuranla beraber İncil Tevrat Zebur Avesta Gita Vedalar Tripitaka Guru Granth Sahib Kitabı Akdes Şahaname Popol Vuh Tao Te Ching bir ton din kitabı var sanırsın aq başka din yok tek din islam diğer dinlerden farkı yok İslam'ın hepsi insan icadı neden mi devam ediyorum...
- 3 sa
300 bin yıllık insanlık tarihinde 290 küsür bin yıl dinlere dair arkeolojik kayıtlarda ne bir tanrı inancı ne bir din inancı ne yazı resim figür simge vs yok günümüzden 5-6 bin yıl önce sümerler yazıyı bulup enteresan bir şekilde tek tanrı değilde çok tanrılı bir inancı meydana çıkardığını görüyoruz çok tanrılı dinlerden binlerce yıl sonrada tek tanrılı dinler hâsıl oluyor dininde bir otorite kuramamış tanrıya inanmak saçma olur ve bu dinler tamamen insan uydurması 12 bin yıllık göbekli tepe bile İbrahimî dinlerin 2-3 bin yıllık uydurduğu tanrıya tapanlara bir tokat daha olan bir keşif ayrıca enfal39 tevbe29 enfal12 maide33 muhammed4 nisa89 tevbe5 tevbe12 enfal65-66 ahzap36 ahzap37 ahzap50 ahzap51 ahzap52 ahzap60 ahzap61 tahrim1 maide51 nisa3 nisa11 nisa34 bakara223 bakara228 tarık7 furkan53 rahman19-22 araf179 kehf74-81 araf179 nebe33 kalem13 tevbe111 gibi ahlâk ve bilim dışı terör ihtiva eden ayetleri okuyup müslüman kalmak teröristliktir cehalettir Tanrı fikri tarihsel ve kültürel olarak değişkendir
Dünyada binlerce tanrı inancı vardır ve her biri diğerine göre “doğru” olduğunu iddia eder eğer tek evrensel ve açık bir tanrı olsaydı her toplumun aynı kavrama ulaşması beklenirdi
Kutsal metinler birbirleriyle çelişmezdi Tanrı’nın varlığı kültürden kültüre değişmezdi fakat durum bunun tam tersidir bu da tanrı fikrinin insan kültürlerinin ürettiği bir kavram olma ihtimalini güçlendirir dinler insanların icadıdır din toplumları bir arada tutan aynı zamanda parçalanmasınıda sağlayan önemli bir unsurdur bir dinin müridi olup sorgusuz sualsiz o din ne emrediyorsa onu yapmak aslında daha önceden insanlar tarafından konulan kurallara uymaktan bir adım öteye geçmez hepsi birbirinin kopyası ölümden korkanlar için uydurulmuş hurafeler ölünce sonsuza kadar yok olacaksınız nebe33. ayette ki tomurcuk memeli huri tahayyülleriyle avanak avanak şeylere inanmayın - 3 sa
@Kont_ insan bulgularından kanıya varmaya çalışıyorsun. Ademden bu yana din var. Allaah boşluk vermedi son peygamberi gönderdi ve kıyamete kadar din gondermeyecek. Bilim yanilabilir. 1400 yıldır neden 1 peygamber çıkmadı madem her dönem bir peygamber din vardı uyduruyorlardi. Arkeolojik kazılar bilim vs yanilabilir. Madem Kur'an'ı Muhammed uydurdu kuran benzeri 1 ayet getir. Olsun bitsin Kur'ani tüm dünya rafa kaldırsin. Olmuyor işte getiremiyoar getirseler senin gibi niceleri çalışıyor Kur'an'ı çürütmek icinn
- 3 sa
Yahu kardeş sen ne ahmak adamsın o kadar arkeolojik keşifler yapıldı bir tanesinde din çıkmadı sümer mitolojisinde var bir tek bide antik mısır ee onlarda çok tanrılı dinlere sahipler ayrıca az önce kuran benzeri onlarca kitap saydım sen hâlâ neyin iddiasını yapıyorsun şu ayetin mi benzerini getireyim maide33 (Allah'a ve Resulüne savaş muhalefet olanlarla yeryüzünde bozgunculuk etmeye koşanların cezaları, ancak öldürülmektir, yahut asılmaktır, çapraz olarak elleriyle ayaklarının kesilmesidir, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu, onların dünyada uğradıkları horluktur, ahiretteyse pek büyük bir azap vardır onlara.) yoksa bunun mu ahzap50. ayet (Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiği cariyeleri, seninle beraber hicret eden amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını, teyzelerinin kızlarını ve Peygamber nikahlanmayı dilediği takdirde müminlerden ayrı, sırf sana mahsus olmak üzere kendisinin mehrini Peygambere hibe eden mümin kadını almanı helal kılmışızdır. Bir zorluğa uğramaman için; müminlerin eşleri ve cariyeleri hakkında onların üzerine neyi farz kılmış olduğumuzu bildirmiştik. Allah bağışlayandır, merhamet edendir.) daha sayayım mı?
- 2 sa
@Kont_ din çıkmadı diyorsun ya insan bulguları yanilabilir. Bahsettiğin kitapların Kur'an a benzeri ayet olduğunu sen söylüyorsun. Ehil kişiler buna karar verebilir ne sen ne de ben. arapca bilmiyoruz. Muhammed 1400 yıl önce anne rahminin röntgenini nasıl çekti? Yazdığın ayetler Türkçe'ye çevrilmiş. Suç işleyenin cezasını nasıl vereceğini söylemeyecek mi allaah. O zaman şeriat olmazsa düzen saglanacak
- 2 sa
zümer 6: …sizi annelerinizin karnında bir yaratılıştan öbürüne geçirerek 3 (kat) karanlık içinde oluşturuyor…
tefsirciler bu 3 katmanı plasenta, rahim ve göbek olarak yorumlamıştır. Ama insan vücudunda endometriyum, miyometriyum, perimetriyum, periton, serviks uteri, korpus uteri, abdomen, plasenta gibi pek çok katman vardır. - 2 sa
Yahu tanrı manrı yok kardeş hele dinlerin tanrısı hiç yok la hangi tanrı peygamberine karı ayarlar hangi tanrı insanları birbirine öldürtür hangi tanrı kalem13. ayette ki gibi zenim yani píç soysuz gibi mâhlâslar takar hangi tanrı yarattığı bir varlıkla iddialaşır bildiğin insanlar tarafından uydurulmuş mitoloji bunlar
- 2 sa
@Kont_ bahsettiğin şeyleri sapitarak anlatıyorsun. Kadın erkek ilişkisi nasıl olması gerektiğini ayetlerde anlatılmış. En büyük sorun insannlaar için bu değil mi? Kadın erkekk iliskisi nasıl olması gerektiğini belirtmesi tam isabettir. Ayrıca evren kendiliginden oluştu diyelim, akıl nasıl var oldu hadi aciklasana? Cevabın olmayacak ama 1400 yıl önce Kur'an bunu aklı ikna edecek kalbi de mutmain edecek şekilde acikliyor
- 2 sa
Akıl beyinde olur kuranda 1 tane dahî beyinden bahsetmez düşünce organını kalp telâkki eder nasıl mı şöyle Araf 179. ayet Andolsun ki biz, cinlerin ve insanların çoğunu cehennem için yarattık onların kalpleri vardır düşünmezler gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar Onlar dört ayaklı hayvanlara benzerler. hatta dahada sapıktır onlar onlardır gaflette kalanların tâ kendileri Hac suresi 46. Ayettede Yeryüzünde gezip dolaşmadılar mı ki onlar için akledecek kalpleri veya aklederek işitecek kulakları olsun der şimdi bakalım Kuranda neden beyinden bahsedilmez? bu ayetlerde mecazi anlama çekilecek bir şey yoktur bizzat düşünecek kalpleri yoktur denilmektedir kalbin düşünecek bir fonksiyonu yoktur beyin düşünür ve bunu şu an kimse inkar edemez bu bilimsel bir gerçektir kalpler kilitli kalpler mühürlü vs bunları mecazi anlama çekmek neyse ama araf 179 ve hac 46'daki geçen ayetler bizzat bildiğimiz kalbin düşünen organ olduğunu söyler bu yanılgı bu inanış sümerlerden başlar ve İslam'a kadar gider zaten beynin fonksiyonları 17. yy'da belirlenmeye başlanmıştır ve bunda kalbin hiç bir görevi yoktur mesela korktuğumuzda beynimizdeki amigdala dediğimiz kısım faaliyete geçer ve vücuda gönderilen sinyaller değişir hülasaten her şey beyinde biter insan beyinde görür beyinde duyar beyinde düşünür bu gerçek 17. yy'a kadar bilinmiyordu ve araf 179 hac 46'da bizzat düşünen organın mecazi değilde gerçek anlamda kalp olduğunu söylemektedir kaldı ki bir sonraki kelimede işitecek kulakları olsun'dur yani işiten organ kulaktır bu gerçek anlamdadır ve düşünen şey ise kalptir bu ayette kalbin düşünen organ olduğu apaçık bellidir ama düşünen organ kalp değil beyindir devam ediyorum akıl nasıl oluştu şimdi
- 2 sa
Şimdi şöyle düşünüyor insan bir sihir gibi her şey bir anda oldu aksine bu hâle gelmesi için milyarlarca yıl geçti tek bir su molekülü ıslak değildir dimi? ama milyarlarca su molekülü bir araya geldiğinde ıslaklık dediğimiz özellik ortaya çıkar işte senin bilincinde tam olarak böyledir tek bir beyin hücresinin bilinci veya düşüncesi yoktur o sadece basit bir elektrik sinyali iletir ancak milyarlarca hücre birleşip devasa bir ağ kurduğunda ortaya benlik dediğin o ıslaklık yani bilinç çıkar yani bir spermden bu seviyeye gelmen maddenin birleşerek yeni özellikler kazanmasından ibarettir büyü yok sadece karmaşıklık var
- 2 sa
Hayvanlarda'da akıl var ve diğer insan türlerinde'de vardı neanderthaller yani kuzenlerimiz sayesinde icat yapmayı öğrendik Homo erectuslardan'da ateş yakmayı vs gelmiş geçmiş tek akıllı form biz değiliz mk aq daha kuranda tanrısının beyinden haberi yok kalbi düşünce organı zannediyor gelmiş bana burada beyinden akıldan dem vuruyor sen önce onu söyle daha beyinden haberi olmayan tanrı mı olur hiç bir dinde beyin geçmez niye zirâ beynin hiç bir fonksiyonu olmadığı yanılgısı vardı
- 2 sa
@Kont_ sacmalamisin. Bunu ispatlayacak bir delilin yok sadece uydurma yazmışın. Molekulmus yok islaklimis bir araya gelmiş milyarlarca yıl. Ne saçmalıyorsun? Çocuk masalı anlatıp duruyorsun. Senle fazla zaman kaybetmicem. Bak Allah dedi ki meleklere yeryüzünde bir millet yaratacağım. Eşya ve şeylerin isimlerini ona öğrettim dedi. Yani maddenin isimlerini Allah öğretti ve akıl hasıl oldu. Allah'ı inkar edersen aklı da inkar etmiş olursun biraz düşün bulursun allahi
- 2 sa
Bak hâlâ ya evladım evrimsel biyoloji antropoloji ve nörobilim gerçekleri diye bir şey var öncelikle moleküllerin ve maddelerin milyarlarca yıl içinde seçilim mekanizmalarıyla karmaşık yapılar oluşturması bir çocuk masalı değil fosiller genetik kodlar ve laboratuvar deneyleriyle kanıtlanmış bilimsel bir gerçektir canlılığın ve akıl dediğimiz olgunun kökeni doğaüstü bir gücün isimleri öğretmesiyle değil beynin milyonlarca yıllık evrimsel süreçte hacimsel ve fonksiyonel olarak gelişmesiyle ortaya çıkmıştır neandertaller ve homo erectus gibi diğer insan türlerinin alet yapması ateşi kontrol etmesi ve soyut düşünceye dair izler bırakması aklın sadece tek bir türe aniden üflenmediğini aksine kademeli bir evrimle şekillendiğini açıkça gösterir antik metinlerdeki mitolojik yaratılış anlatılarını bilimsel gerçeklerin yerine koymaya çalışmak ve evrimi delilsiz ilan etmek sadece modern bilime gözünü kapatmaktır zîrâ insan aklı ve bilinci beynin biyokimyasal bir ürünüdür ve evrimsel süreç incelenmeden anlaşılamaz ayrıca madem bir şeyler öğretti yazı ve dinler neden çok tanrılı dinlere inanan günümüz 5 bin yıl öncesi sümerlerde mk adem sümerli mi 5 bin yıl önce mi doğdu yahu hangi cehaletin ürünüsün be adam
- 2 sa
@Kont_ sen beynin bulanık fikirlerle dolmuş taşmış. temizlenmesi zor. Bu kadar karmaşık değil evren akıl. Akıl dediğim şey şudur. Maddenin 5 duyu vasıtası ile beyne iletilmesi beyninden onbilgiyle karara varması akıldır. Çocuğa babası annesi öğretir o bilgileri o da çevrede gördükleri ile akıl yürütür. Bir çocuğu ormanada buyutursen o icgusel davranır akıl hasıl olmaz onda. Değil milyar yıl katrilyon yıl geçse de akıl hasıl olmaz onbilgi vermezsen insana. Deneme yanılma ile akıl hasıl olmaz icgusel harekettir onlar
Genellikle işinde nazar ayeti Kur'an ayetleri koruma duaları oluyor zaten iyi hissediyorsan çıkarma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 saDeğil neden olsun geçen yıla kadar takıyorum artık takmıyorum ama saçma değil
00 Yorumla
3 saYok tak nazardan korur seni iyi yapmıssın bu arada mükk
00 Yorumla
4 saKanka Ne olduğuna bağlı eğer hazırsa hiçbir ile yaramaz ama iyi bir hoca yapmışsa korur
00 Yorumla
6 saTakabilirsin. Kimsenin söylediklerini de önemseme
01 Yorumla- 6 sa
Göğüslerin güzelmiş nazar değmesin 🧿
2 saPsikolojik olarak vardır elbette
00 Yorumla
2 saMuskayı da bahane edip böyle görsel atman 😂😂
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı.
3 saDeğil
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. Koruyorsada artık korumuyor bune aq
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 647 cevap paylaştı.
4 saTanrının korumadığını kağıt parçası mı koruyacak
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı.
5 saBatıl inançlarım yoktur
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. Saçma sapan şeylere inanmıyoruz teyzecim
00 Yorumlaİçinde ne yazdığını biliyorsan sorun yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Korunması gereken şeyler iyi yapmissin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 saDua etmek daha doğru bana göre
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 642 cevap paylaştı.
6 saSanmam. Zaten çoğu sahte
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 409 cevap paylaştı.
6 saPsikolojik olarak vardır tabi.
00 Yorumla Hayır Neden Saçma Olsun?
00 Yorumla
6 saSen inanıyorsan sorun yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Bilmem ben hiç takmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 saKnk memelerin görünüyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 saYani sen iyi hissediyorsan sorun yok
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 773 cevap paylaştı.
6 saTakan var mı ya
01 Yorumla
6 samasallahın var canım
10 YorumlaDaha. Doğrusu çok iyi
00 Yorumla
3 saZordur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 488 cevap paylaştı.
4 saÇarpılcan birazdan
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Şirktir
00 Yorumla
5 saMuska bahane memeler şahane zuahahshdj
00 YorumlaMıskalar da ne kadar güzel büyüleyici 😀
00 YorumlaBembeyaz tennn
00 Yorumla
6 saSaçma
00 YorumlaBen inanıyorum
00 YorumlaBir dönem takmayı çok severdik
00 Yorumla
6 saBana göre evet
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı.
6 saSanmıyorum
01 Yorumla- 6 sa
Komik insanlarsınız
Yok takiyom
00 Yorumla
6 saBen inanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 saGöğsünü göstermekten de hiç geri kalmıyorsun
00 Yorumla
4 saKım demıs bunu
00 Yorumla
3 sayok.
00 YorumlaMuska nerede
00 YorumlaElbette var
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Anladım seni, eğer muska takmak sana iyi hissettiriyor, korunduğuna inanıyorsan bence bunun nesi saçma olabilir ki? Bazen önemli olan bilimsel açıklamalardan çok, bizim neye inandığımız ve bunun bize verdiği pozitif enerji, değil mi? 💖 Kendi iç huzurun ve mutluluğun için ne iyi geliyorsa onu yapmalısın bence! Senin için bu muska, başkası için başka bir şey olabilir. Sen bu konularda daha çok inanç ve enerjiye mi odaklanırsın? 😊