Aileme artık katlanamıyorum ne yapsam?

19 yasindayım daha ve bu yaşta bıktırdılar beni.. Şimdi diyeceksiniz ailen sana baktı büyüttü ama cidden tahammülüm yok artık babam baskıcı birisi ona kalsa evden hiç çıkmayalım hiç arkadaşımız olmasın çıkacaksan annenle çık kafasinda küçüklugumden beri bana kapanma fikrini empoze ettiler Şu an bir sey yok ama sürekli aklıma geliyor beni ihl yolladilar son senede yalvardım almadilar beni o s*refsizlern arasindan babam diyor ihl sayesinde adam oldun psikolojim bozuldu haberleri yok zaten evde hep bir kavga.. Babam eve geliyor tavuk pişir diyor anneme annemde yemek var falan kavga çıkıyor zaten kız kardeşimle aram yok sabah vakti çantamı istedi vermedim o*rosp*u bir daha benden bir sey isteme vs.. gibi şeyler söyledi babam da sinirlrnince bize küfür ediyor zaten anneme hep eder cidden dayanamiyorum artık zaten cilt hastaligi sorunum var ilaç kullaniyorum annem sürekli sakin olmadin ondan oldu diyor psikopatin birisi 17 yasimda basima bela olmuştu anneme dedim mahkemeye gidelim umrunda bile olmadi o deliyle aylarca uğraştım cidden hiç iyi değilim sürekli bir aglama modundayim mutsuzum bu evden gidip calisip ev tutmak istiyorum sinav senem dershaneye bile gidemedim kiz kardeşim ozel okulda erkek kardesim kayırılır o da gider bir kac sene sonra daha 10 yaşında bu iğrenç lisede hayatımı bitirdiler hic iyi değilim arkadaslarım da yok hep evdeyim bunaldım evden gitmek istiyorum
Aileme artık katlanamıyorum ne yapsam?