Aileme artık katlanamıyorum sizce ne yapmalıyım?

Annem son günlerde kafayı bozmuş durumda hep ders çalışmamı söylüyor (çoğu zaman bağırarak) artık çalışmak istemiyorum çalışmıyorum da. Yaptıkça az geliyor günde 2-3 saat çalışıyorum bana yetiyor annem ile babam 5-6 saat istiyor yapmayınca çıldırıyorlar annem bağırıyor kardeşime de banada. Bazen ağlıyor ağır hakaretler savuruyor şiddet uyguluyor bağırmaları da sesi kesilene kadar ve en az yarım saat sürüyor. Babam eve çok az gelirdi işi dolayısıyla artık evde ve ilk başlarda yeter bırak çocukları derken artık o da alıştı bazen annemin gazıyla bizi hırpalıyor bizim günün çoğunu oturup ders çalışarak geçirmemizi istiyorlar ve mutlu oluyorlar annem ben kemdimi bildim bileli dersler konusunda hasta gibi birşey küçükken beni dersleri yapamıyorum diye çok döver evden atardı sınavdan 100 harici bir not alsam bazen yemek vermez bazen de ortalığı kırıp dökerdi büyüdükçe bu hakaretlere ve çevreye zarar vermeye çevrildi o raddeye geldik ki artık kardeşimin sinirden yüzünü gözünü tırnaklıyor ölmek istiyorum diyor annem ve babam ders yapmadığımız her fırsatta sizi yedirdik, içirdik en iyisinden giydirdik telefonu versek oynarsınız diyor kapının önünde beslediğim baktığım kedileri bile söylüyor ders yapmazsam sürünün kedileriniz size baksın sizden sadece ders yapmanızı istiyoruz diyorlar ve biz o kaos ortamından sonra zorla 1-2 saat ders çalışınca sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıp bizden de hiçbirşey olmamış gibi davranmamızı bekliyorlar artık bıktım yaparmış gibi yapıyorum kavga etmemek için kendi başıma bir çözüm üretemiyorum var mı önerileriniz yardım edin
Aileme artık katlanamıyorum sizce ne yapmalıyım?