Bu aileye dayanamıyorum artık. Sizce ne yapmalıyım?

Psikolojik olarak battım artık. Bu karmaşanın içerisinde ne ders çalışabiliyorum, ne de okula odaklanabiliyorum. Zar zor ders çalışıyorum bu evde. Kendime ait odam bile yok. Annem sinirlenince ağzının lafını bilmiyor. Her şeyi söylüyor 'koca mı istiyon kız sen ne bu tırnaklar ojeli mojeli, illa seni evlendireyim mi' diyor. Hatta bana sinirlenince elini gelip mahrem yerlerime atıyor sinirden. Aklı başında biriyim ve bütün bu saçmalıkları bana o yaptığı halde bir de bana 'deli, kafada sakat, psikolojisi bozuk' falan diyor. Sürekli gözünün önündeyim. Fazla bir kilom olmadığı halde kilomu aşırı derecede eleştiriyor 'g*tü başı benimki gibi olmuş bunu kimse de almaz, o*ospu g*tü s*kli' gibi acayip kelimeler kullanıyor. Yoruldum artık. Sürekli başkalarını övüyor oysa ki hiç arkadaşı bile olmamış biriyim şuana dek. Evden çıktığım yok. Bugün ise dedim 'üniversite kazanırsam şehir dışında kazanıcam, kazanırsam da yurtta falan kalırım ya da ayrı ev tutarım' dedim. Birden dedi ki 'kız derdin ney senin fingirdeşmek mi, okul yok sana seni kocaya veririm ben bu kafayla' dedi. Benim ise üniversiteyi şehir dışında kazanıp ayrı ev tutmaktaki amacım, gerçekten bu aileden uzaklaşmak. Hiçbir kötü niyetim yok sadece üniversite yıllarımı da böyle verimsiz geçirmek istemiyorum. Hayatımı daha fazla çalmalarını istemiyorum. Ortada herhangi bir olay olsa bile fesat düşünüyor hep. Evdeki kavgaların çoğu sebebi hep psikolojisi bozuk olan annemdir. Daha neler var anlatılacak neler.. Bunlar daha ne ki..
Bu aileye dayanamıyorum artık. Sizce ne yapmalıyım?