Artık aileme dayanamıyorum?

Okullar kapanalı 3 hafta oldu yalnızca bir kaç kere annemle markete gittik. Ömrümde hiç arkadaşlarım ile gezemedim anca okuldan kaçabildigim zamanlar yılda bir kaç kere oda kaçak göçek vakit geçirebiliyorum. Ailem hiçbir şeye izin vermiyorlar gezen kız orospudur diyorlar yani gezmek değil kütüphaneye gideyim falan desem ona da izin vermezler. Kendimi eve alıştırmak istiyorum ama evin içinde de huzur yok kimse birbirini sevmiyor evde. Akşam da saat 9 gibi internet kapanıyor öyle saat 3 e kadar mal mal duruyorum gene sabah oluyor ev işi yemek falan televizyon arada o kadar. Ben nereye kadar böyle devam edicem küçükken de mahallede hiç oynayamazdim mesela lütfen bana akıl verin. Sırf sosyalleşme isteğimi azaltmak için gizlice antidepresan kullandım o da alerji yaptı çok kötü oldum ailem öğrendi gebertesim beni artık onunda kullanamıyorum. Sigara kullanıyorum normalde okul kapandığından beri en fazla 3 dal içebildim ona da dayanamıyorum. Ailem beni düşünmüyor yani bana zarar gelecek falan korkuları yok bunu sürekli söylüyorlar zaten.
Artık aileme dayanamıyorum?