Merhaba artık aileme katlanamaya başladım 15 yaşıma kadar bana öz anne babam bakmadı ve ablamada öyle hatta ninemin söylediğine göre annem beni kürtaj yoluyla bile almak istemiş doktor 4 aylık bu bebek alamam demiş. Her şeye sabrettim , dedemle yaşıyordum o zamana kadar el bebek gül bebek büyüdüm ancak dedem kansere yakalandı aniden 15 yaşımda halam beni evden attılar istemediler. Babannemde kalmayı ablamda o zaman üniyi çoktan bitirmişti ekonomik bağımsızlığını almıştı anneme geldikten sonra sürekli şiddet uyguladılar 16 yaşımda 10-20 tl bile vermiyorlardı okula aç gidiyordum, lise 2-3 teydim sabrettim. Kaç kez polis geldi şiddetten bana çok ağır laflar ettiler si.. git kerha.. sik.. para al tarzı laflar öz babamdan , bu sene bir üniversiteye yerleştim 20 yaşımdayım ve hala şiddetleri bitmiyor para bile vermiyorlar genç bir kızım sıralamam 30-20 bindeydim bu sene ea alanında ancak sırf seni okutmam şehirdışında kyk yurduda sana çıkmaz b. k gibi ortada kalırsın diye şehirdışına korktum yazamadım ancak gitmeyi düşünüyorum seneye ne yapmalıyım ben bir kez daha üniversiteye gittim tekirdağa sırf o zamanda babam yazlık orada gidip gelirsin gelmeyiz biz dedi ancak orada da beni okutmadılar orada da kyk yurduna başvurmadım baskılardın bu sınava 3. Girişim yerleştim çok iyi üniler geliyordu. Bu sene gidemedim üni kaydımı dondurmayı düşünüyorum ne yapabilirim😔
Güncellemeler
1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar