Aileme tahammül edemiyorum ne yapmalıyım?

evet farkındayım aile çok önemli fakat 2 yıldır cidden evin içinde kimseye tahammülüm yok aynısı onlar için de geçerli insan gibi iki sohbet edemiyoruz bir şekilde kavga çıkıyor birileri birilerine laf sokuyor imada bulunuyor akşam yemeğine tok olsan da oturacaksın bir arada olunacak kuralı var fakat oturunca da kesin bi kavga oluyor olmasa da kimse kinseyle konuşmuyor en son ne zaman cidden mutlu olduğumuz anımız oldu hatırlamıyorum ne zaman bir şey yapsam söylenecek bir lafları oluyor herkes burdan bıktım şundan bıktım yaşamak istemiyorum artık diyip duruyor özellikle de annem diyor bunları cidden mezuna kalmak ne kadar mantıklıydı düşünmeye başladım kardeşimin sesini duymak bile beni geriyor dinlemek konuşmak istemiyorum en gereksiz en saçma zamanda işim başımdan aşkınken gelip saçma saçma gereksiz şeyler anlatıyor sadece 1 yaş küçük bunu anlayamayacak yaşta da değil oysaki babam desen asla bizle konuşmaz belli başlı şeyleri örneğin ders olsun anneme gider annemi darlar ne olacak diye annem gelir bana anlatır yoruldum der baban kızıyor söyleniyor der üstüne onun yükü de binmiş olur artık bana. yoruldum cidden

Aileme tahammül edemiyorum ne yapmalıyım?