5 aylık hamileyim. Sağlık problemlerimden dolayı ailem onlara yakın olmamı istedi. Babam kendi kiracısını çıkararak üst katına ben yerleştim. Dairenin mutfak dolapları banyosu çok eski benimde mutfağım ankastre olduğu için babama bari mutfak dolaplarını değiştirelim dedim.(boya falan yapılmadı eve. kiracı sözde temiz kullanmış bende zorlamadım) babam sıkışığım olmaz dedi. taamm dedim ankastre frıın ve mirodalgam için küçük dolap yaptırdı fiyatını da başıma kakarak söyledi. Evine kiracı olarak gitmeden öncede bak baştan konuşalım sen benim kiracımsın bukadar kira bu kadar depozito alrıım dedi kızına :( tamam dedik. öylece eve yerleştik sağolsun ufak tefek evi yerleştirmeye yardımcı oldu babam. annem zaten melek her konuda sağ kolum. aynı binada alt katımda da abim oturuyor. evi 2+1 ve 3 çocucğu var. dün hepsi bizde. yengem evi böldürüp bir oda daha çıkartmaya çalıştırıyor babama. bizim ev 3+1 babam önceden demiş ki üst kata siz çıkın 3+1 kızım alt kata gelsin. yengem oturduğumuz evin muftağı banyosu boyası kotu diye istememiş abimde o kadar masraf yapmak istememiş vazgeçmişler. asıl bomba şu bana sıkışığım deyip zar zor küçük dolap yaptırdığım babam gelinine niye sıkıntı yapıyorsun ben öderdim masraflarını dolap ne kadar ki sanki ben yaptırırdım dedi. mutfağı banyoyu güzelce yaptırırdık otururdunuz dedi.
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama çok zoruma gitti. Bu ailemin bana karşı yaptığı ilk şey değil. lafta en değerli kızlarıyım ama işte değerim bu kadar. neden bir aile böyle ayrım yaparki
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama çok zoruma gitti. Bu ailemin bana karşı yaptığı ilk şey değil. lafta en değerli kızlarıyım ama işte değerim bu kadar. neden bir aile böyle ayrım yaparki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer