Ailem ayrımcılık yapıyor?

merhaba ben derslerimde cok basarili bir kızım, her sene takdir getiriyorum ve seneye ygsye gireceğim. benim abim 2 yillik universitede kaldi aileme milyarlarca harcama yaptirtti eski parayla. ve şu an kasiyer olarak calisiyor hayatimda hic dershaneyegitmedim yalnizca bu sene gidecegim ailem abimin bir dedigini 2 etmiyorlar ben aciktim dedigimde kalk kendin yap banane diyor annem olacak kadin babam her geldiginde kizdan nefreet ediyorum diyor bastira bastira sucum ufak tefek seyler elbisemi katlamamak fazla ders çalışıp anneme yardim edememek gibi ogullari eve geldiginde zaman duruyor onunla bilmem kac saat muhabbet ediyor annem ben bisey anlatinca internetim var bakabilirim burdan sus diyor ben kilolu olmadigim halde hep bana heryerin benden buyuk utanmiyor musun diyor surekli ki kendisi 80 kilo ben 58 benimle iyi oldukları sure 1 gunu gecmiyor o da eh istelik sonra yine off gitt suss hep boyleler ve diyorlar ki dershaneye gitmiceksin diyorlsr kucuck bir sinirlerinde (paralari var) Ben epilepsi hastasim hergun Allah'a yalvariyorum nobet gecirir olur giderim diye cok buyuk hedeflerim vardi univ. olsun meslek olsun yapabilitim de kendime inaniyorum ama hicbir istek kalmadı icimde umarim Allah onlari affetmez ben ne yapayim nolur bir seyler söyleyin
Ailem ayrımcılık yapıyor?