Ailem çok ayrım yapiyor?

Arkadaşlar ailem varsa yoksa erkek kardeşlerim kız kardesim beni disliyolar bana birgün düzgün davranmadilar hep bağırıp azarlayip konusuyolar sanki evladı değilim mesela diyelimki elbi alicam bana izin vermiyorlar giyimime karsiyolar kız kardeşime gelincede karismiyolar ve aliyolar erkek katdelrime gelince zaten başının üstünde tasiyolar bana yemek vermezler bazen doverlerdi sonra liseye gidiyodum mont yoktu alimiyolardi ben başkalarının verdiğini giyerdim sonra telefunum yoktu okulda çok dalga gecerlerdi benimle bana derlerdi annem seni sevmiyoki sana değer vermiyorlar falan diyolardi bazilrida diyolardiki senin ne biçim bı annem var işte boyle anne mi olur falan diylardi ben hep dışlandim akrabalar tarafından da hep dışlandim hatta annem ve babam kaç kere beni akrabalarım için dövdüler onlardan yana oldular yani anlayacaginiz ben kimsesizdim onun için ben üniversite okuyorum ama dışardan ailem gondermedi çok masraf çıkar diye ona rağmen dışardan okuduguma rağmen yinede çok masrafın cikiyo diyolar cunki dersleri alırken para oduyorz ve babam vermek istemiyo bağırıp cagiriyo nerdeyse elinden gelse beni dövecek zorla parayı yatırdık ben bunlarla napicam arkadaşlar kimse beni sevmiyo istemiyo kimsem yok çok çaresizim lütfen biseyler soyleyinn yardım lütfen?
Ailem çok ayrım yapiyor?