Ailem ayrımcılık yapıyor mu?

Biz iki kardeşiz abim benden 2 yaş bile büyük değil. Erkek arkadaşım olduğunu annem biliyordu yakında evlenmek istediğimizi abimi beklediğimi de. Abim evlenirken araya girmek istemedim. Abimin evlenmesine 1 ay kala erkek arkadaşımın ailesinin tanışmaya geleceğini söyledim anneme. Eğer bu ay gelmezlerse sonraya bir zamana kalacaktı erkek arkadaşımın babasının işi dolayısıyla. Biz de uzatmak istemiyorduk. Ben ailemden bir şey istemiyordum evlenirken kendi birikmişim vardı. Ama anneme tanışmak istediklerini söylediğimde bana durumumuz müsait değil şimdi evlenme olmaz dedi. Durumumuz müsait değil dedi ama benim de evlenmek istediğimi bildiği halde, oğullarına yeni deniz manzaralı ev verdiler, 40.000 liralık koltuk takımı, 25.000 liralık yemek masası ( sadece masası ve yaptırdılar olmadı başka aldılar sonradan ), 20.000 liralık televizyon aldılar. Gelinlerine bohça yaptılar bunun üstüne sadece kıyafet alması için 10.000 verdiler ( benim bir tane yırtık olmayan çorabım yokken, mübalağa yapmıyorum) . Ben yapılmasın demiyorum. Yapılsın ama bir evlatları daha olduğunu unutmadan yapılsın. Biraz daha uygun fiyatlı bir televizyon olabilirdi. Biraz daha uygun koltuk takımı olabilirdi. ( Bu söylediğim fiyatlar size uygun gelebilir ama 50.000 e yemek takımı+koltuk takımı + yatak odası takımı olan paketler var). Hadi unuttular bir evlatları daha olduğunu ben onlardan bir şey istemeyecektim zaten ( özellikle de evi verdiklerinden sonra çünkü babamın 2 evi bir dükkanı var bunların kirasıyla geçiniyor birini abime verdikten sonra diğerini de bana verecek değil hem geçinemez hem de ben kız çocuğum ya zaten vermez.) Bir şey istemeyecektim çünkü içimden küsmüştüm sessizce kimseye bir şey demeden ama bana gelip de şimdi evlenemezsin uygun değiliz demeleri içime oturdu. Paşalarının her şeyi olsun diye neden benim evliliğim erteleniyor. Ben evlat ayrımı yaptıklarını düşünüyorum. Ama onlara normal geliyor. Çok bunaldım. Görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden.

Güncellemeler
+1 yıl
Bunlara ek olarak da iki ay önce ailemle iş konudu yüzünden çalıştık. Abim aile şirketinde çalışıyor. Ben mimarım başka şehre çalışmaya gitmek istedim. Sırf kız olduğum için izin vermediler. Kavga ettim evlattıktan redd ettiler biz senin ailen değiliz dediler. Güya muhafazakarlıktan dinden bu söyledikleri ama annem oğlunun içki içtiğini gerine gerine dayıma söylüyordu geçen. Artık gerçekten dayanamıyorum
Ailem ayrımcılık yapıyor mu?