Ailem ayrımcılık mı yapıyor?

4 kardeşiz 2 kız 2 erkek. Ben 22 kız kardeşim 21 erkek kardeşlerim 16 ve 11 yaşında. Babam erkek kardeşim doğana kadar bize çok düşkündü. Kız kardeşimle iyi anlaşamadığı için daha doğrusu bana. Erkek kardeşimden sonra evin odağı değişti. Yaşım büyük olduğu için çok bir beklentiye girmedim. 2 gün önce 16 yaşındaki erkek kardeşime 130bintl değerinde motor alındı. Erkek kardeşim işe giderken bir minibüs kullanırken ben metro + tramvay + 15 dakika yürüyüş yapıyorum ve yol 45 dk sürüyor. Oyun oynamayı sevdiğim için ortaokuldan itibaren bilgisayar için yalvardım 10 yaşındayken büyük olan erkek kardeşime alındı. Telefon istedim iyisi yine onlarda. Kırık telefon kullanıyorum. Küçüğün zaten her istediği oluyor. Pahalı bisikletleri vardı bundan önce. Bakıyorum hiç bir şeyim yok. Ne fiziksel ne maddi olarak ailemden hiç bir şey almıyormuşum meğerse. Yaranmak için sürekli sarılıyor olmama rağmen her dediklerine üzülmesinler diye evet dememe rağmen hiç bir şey elde edemedim. Okula gitme dedi gitmedim arkadaş edinme dedi edinmedim evde zaten hizmetçi gibiyim. Üstelik bu motor 30 bin TL maaşım ve 20 bin TL ye çalıştığım ek işimin parasıyla alındı. Üstünü kendileri tamamladı ama ben neden harçlık dahi almadan tüm paramı motora vereyim. Ay sonuna kadar yemeden içmeden kuruş dahi olmadan ne yapacağım? Sizce ben mi gereksiz yere kıskançlık çıkarıyorum yoksa gerçekten bir ayrımcılık mı var?

Ailem ayrımcılık mı yapıyor?