Ailemden nefter ediyorum ayrımcılık vs?

Belki saçma bulursunuz bilemem ama hem çok geri kafalılar yok dışarı çıkma manitan olmasın gibi şeyler bazı şeylwri sırf cinsiyetimden dolayı yapturmıyorlar gibi şeyler. Bana en çok koyan günlerce ağladığım şey ablamla bana diş teli taltıracaklardı ona özele taktırfılar 40 bin tlye bana devletten randevu aldırdılar tel için şimdi 2 3 senede sıra gelmez gelse bile ben yapturmayacağım ablamla farkım ne acaba. Okula gidsrken ablam yemekhanede ya da dışarıda yedi 8 ay boyunca bnr hep evden kuru ekmek koydum içinde azıcık peynir maks senede 20 kere fslam dışarıda yemişimdir onun dışında bundan 10 sene önce ben çok şişmamdım bana hayvan gibi oldun koca karı kimse seni almaz gibi şeyler dediler bunlae bende tramva oldu bunlar aklıma geldikçe kötü oluyorum evden gitmek istiyorum artık param var ama onlarda o kadar kötü insan değil ya da kabullenemiyorum üzülüyorum. Ama yetti artık ne yapmalıyım? Onları bırakmayı gerçekten istemiyorum. Sonra sigaraya başladık söylemiyorum ama içtiğimi yine olaylar. Artık ölücem resmen.
Ailemden nefter ediyorum ayrımcılık vs?