AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Türk kızlarını sınır dışı edelim rus kızları gelsin :P
sen ve senin gibilerini sinir disi etsek daha iyi olur
yerli malı yurdum malı ( kızlar bu lafımı lütfen yanlış anlamayın )
Moldovya kizlari ama onlar icin hayat para ve seksten ibaret tipsz ol bunlari yedr icr taparlar sana
turk kızları hacı
en azından ne dediklerini anlayabiliyorum.
Rus kizlarinin Allah cezasini versin, bana bir sey olmasin.
Rus kızları p*rno yıldızları gibi gece görsen korkarsın...
zaten öyle istiyorlar :D
Gece görünce korkmanızı mı istiyolar :P
Tabi ki Türk kızları
sonuçta gene onlarla yüz yüze bakıcaz knk :)
rus kızları güzel ama erken çöküyorlar nide karakter yok 1 biraya hemen tav oluyolar
Bu nasil bir Soru? Tabiki de Rus kizlari güzel. Türk kizlari cok cirkin. Yabancilarin hepsi türk kizlarina bin basar.
+1
sana katılmıyorum türk kızlarını çok beğeniyorum ruslarda güzel ama türk kızları daha güzel
İşte kız hesabı açan bir erkek daha
Kizim ne bu kiskanclik? :D
Türk kızını Rus kızına tercih ederim en azından orasını burasını göstermiyo türk kızı kadar namusluluları var mı ?
Konuyu tartışmaya gerek dahi yok bence. Şıkların hepsine okey. :)
sesli güldüm ya o değil de biri şuna güzelliğin geçici olduğunu söylesin
Nazsız, kaprissiz, kibirsiz Rus iç güzelliği de geçer mi? :)
İnşallah rus kızı sürüsü içinde boğularak ölürsün :)
adama resmen iyilik etmişsin bu duayla :D
öle bedduaya can kurban :D
Amin valla.
Cenazesine gideriz hepimiz.
Nasıl bilirdiniz?
-Valla dünyada cennetteydi, öbür tarafrada cennete gider heralde.
-Hakkınızı helal ediyor musunuz?
-Valla ne güzeller götürdü be... Helal olsun!
-El faaatiha!
ne güzel beddua o öyle :)
Rus isteyenler için :) valla beddua dua fark etmez rus kızındanda banane bunu isteyen türk erkeğindende..
katılmıyorum..profil resmimdeki benim.. ve fena sayılmam bilmiyorum haha bir rus degiliz ama turk kizlari olarak bence cok guzeliz? :)
neyin savaşındasın hala sanırım aylardır tek bir sorun var dön dolaş aynı soru ya...
birde işine gelmeyince engelleme huyun var :)))
şakasın sen dimi vesikalık fotolu gezinen tip :))
Ruslar bence guzellikten daha cok insanın icine bakıyolar oraları iyi yani ne olduguna degil kim olduguna. Tabi bazıları o* onlar ayrı :D
benim çalıştığım yerinde ajans var hep rus mankenler geliyor işten kovucaklar iş yapmak yerine dışarda kızları kesiyoruz tüm işyeri olarak insan değiller abi ya
o beğenmediğin kızlardan biriyle evlenme sqerler kanki.
karısını ruslarla aldatan *** evladı kadar çirkin olamaz hiç bir TÜRK kızı konu kilit.
türk kızları havalı ve tripçi. ama ruslar kendini asla kasmaz. hem çok güzeller hem alçakgönllülerdir. erkeğe istediğini yaparlar. türklerin çoğu yapmaz.
Diyelim ki bir Türk kızı ve bir Rus kızını sana evlilik için gösterdiler.Türk olan kimseyle beraber olmamış,Rus kızı ise dediğin gibi her erkeği memnun etmiş...Hangisiyle evlenirdin?
hangisiyle evlenecek.. Türk kizini isterdi tabii böyle bir durumda
rus kızı istiyorum ben
Bizde, İtalyan, İspanyol, Fransız, erkeklerini daha çekici buluyoruz, senin gibileri onların tırnağın ucu olamaz
Ahahaha amk kıskandı :D
:D
kesin öyledir :)
Evet. Ama onlar size bakacak kadar mazoşist değiller :D
yabancılar türk kızlarının kaprislerini çekmez hepsi şımarık para delisi
Türk kızları nasıl dövüyor vayra bildiğin bir tarkan :( Rus kızlar'ı bir başka arkadaş
https://www.youtube.com/watch?v=SjgVvr2XtZ4kramk girdi sağ elime :(
ispanyol erkekleride çok yakışklı oluo ona bakarsan. ama türkiyede nrde bir ispanyol adam mecbruz türk kzmalarına. o kazmalarındanda en az kazma olanını secmek drurumndayız
kazma diyosun ama türk erkekleri kadar delikanlı var mıhiç bir ülkede ?
ben göremiorm nrde ?
Türk kızları daha güzel ( sen rusları seversin ama öldükten sonra mevlidine Türk kızları gelir)
niye şıklarda hiç türk kızı yok ? bence türk kızı çok daha güzel
dunayada ilgi alanımın dişında kalan tek ulke ve kızlar
Ruz kızı rus kızı diyolar ben baakıyorum ama hiçbişey anlamıyorum.
ikisinin de kendine göre güzelliği var ama ben en çok. Latin kızları ve İsveçli kızları beğeniyorum :))
Rus kızları açık ve net daha güzeldir bir kere kimse kimseyi kandırmasın. Ama bu genel durumdur. Mükemmel güzellikte Türk kızlarıda var tabi. Ruslarda 10 kızdan 7si güzelse Türk kızlarının 10 kızdan 4 ü güzel.
her ırkta güzeli çirkini var sarışın olmama ragmen rusları pek begenmıyorum
Benim yurdumda gonlumu kaptirdigim essiz bir kiz var. Yemisim rus kizlarini be..
bende yabancı birisi ile evlenmeyi ciddi ciddi düşünüyordum bayanların dışında konuya hakim fikir verebilecek arkadaş var mı?
yok abi tamam rus kızları iyi güzel çekici felan ama türk kızları da ateş yakıo valla türk kızındaki cilve dünya milletlerinin hiçbirinde yok :))
2 sindende varda bizim kızları ego güzeli onlar öyle değil tabii
rus kızıyla türk kızını mı kıyaslıyosun anlamadım ahahahahahahahaahahaha sana şöyle söylim birisi ferrari diğeri murat 131 :D
senin anan da murat 131 :))) öyle olmasa nesil Ferrari olurdu koçum :))) anana Ferrari olmasını öğret önce
Ana bacı muhabbeti yapacak kadar düşmüş, sürtük...
Tabiki rus kızları kim sever bu türk kızlarının mımmımlı mızmızlı hallerini kafadan sakattırlar harbi manyaktırlar :D
kurban olun Türk kizlarina
:)) tabi istisnalar var efem galiba fena yakalndık evet türk kızları okey anlaştık :)
Çok komiksin be birader. Kıyaslamaya bak. Bizim Türkler varken... Tabi ki Rus kızlar. :D Ruslara can kurban.
aynı kategoride değiller...türk kızlarını...yemenli...ürdünlü...birleşik arap emirlikleri kızlarla kıyaslamak gerek...
Ya hic kiyaslanirmi allah askina yaptigin su carpik kiyaslamaya bakarmisin
Yalakalık için söylemiyorum ama şimdiki bizim kızların çoğu fıstık gibi
haksızlık bütün şıklar ruslar savunur nitelikte
(türk kızları kezban)
eğer üstün bir ırk varsa bu dünya da, bu ırk ruslardır arkadaş :D
Sağlığına ve bakımına özen gösteren, kendisine yakışanı seçebilen her insan güzeldir saygılar...
Ankete koptum ya zaten cevabı kendin vermişsin 5 şıkta rus kızı ;D;
Hayır o değilde niye şıklar sadece Rus kızlarıyla ilgili Hayırdır yani :D
Ona bakarsan Italyan ve Güney Koreli erkeklerde bana çok yakışıklı geliyor valla :)
bunu söyleyince erkekler sana kürt filan demiyorlar ama biz ruslar güzeldir dersek kürt barzo milliyetini sevmeyen i.neler oluyoruz :d
Ben demediğim için öyle üstüme alınmıyorum üzgünüm :)
rus rus diyosunuz sonra TÜRK e düşüyorsunuz
rus rus demedım ömrümde rus kızı yakından görmedim
istisnalar kaideyi bozmaz
aynen
her ikisindede var ama türk kızların güzlleri rus kızları değil hiç bir ülkenin kızları eş değer bile olamaz
sorulmaz ki buda ama :)) nasıl bir zeka testidir bu
ankette hepsini seçemediğim için hiç birini seçmedim :))
trip atsalarda içi güzel olan türk kızı her rustan güzeldir siz b*kuna kurban olun türk kızlarının :D
link bilemem artık :)
ufff ya bu ne
küçücükg*tve meme bu ne gerçkten buna çekicimi diyosunzz komikkk.
3 4 rus gördükten sonra cidden ayrı bir güzel olduklarına bende inanırım oldum ama ukrayna kızları daha iyi ya :D
Ukraynalıların fizikleri daha güzel olsa da karakterleri tam tersdir. Rus mertliği yoktur. Onlar daha bir kaypaktır, yalancıdır, iki yüzlüdür... Neyse.
vay vicdansızlar 10 eksi nedir :D
Kafayı yemişsin sen durumun vahim.bu kaçıncı soru ya .. bak ben seni artık rusyaya yerleştirmeye karar verdim,masraflarında dahil hepsi benden ,git oraya bidaha geri gelme :)
Türk kızlarının üstüne kız tanımıyorum o kadar
Tanışırsın, yaşın daha genç.
erdem şuraya yazsana kimliğini adresini ilerde kızın olursa gelip seni bulacak benim oğlan. tam bir rus kızı ahlakında karakterinde kaprissizliğinde rahatlığında yetiştireceğinden şüphe duymuyorum çünkü. benim oğlanda nasiplensin olmaz mı? yap bir güzellik ilerki türk erkek nesline. kızını onlara göre yetiştir sıfır kapris ahahahaah
Ay bu *r*spu yapıştı. Gitmiyor.
Hadi canım, git başkasına vurdur.
Allah versin Allah versin...
Hadi başka kapıya...
akrabanda rusluk mu var*ben rusum kökende böyle büyütmü yorum amk
TÜRK KIZI TABİKİ .HEM ANKETTE NİYE TÜRK KIZI YOK ?!?!?!
Rus kizlari daha guzel sade ve kibirsizler..bizim turk kizlarindanda guzeller var ama bir havalar afralar tafra kaprisler falan acayip ulasilmaz bir havaya burunuyorlar sadelik yok
evt rus kızları güzel ama herseyde guzellık mı be kardaş
dogru diyon be gardaş ama hinede rusya
yanı orası oyle zaten turk kızları bırde çok kıskanç cekılmez ama analık ve evine bağlılar
Ruslar güzel olabilir ama Rusların güzelliğini Türklerin namusunu doldurmaz!
Valla bende o mağdurlardanım öğretmenim ama atanmak için yüksek almam lazım bu sene çok adaletsiz bir dağılım oldu zaten :( millet 60 ile 50 ile atandı nerdeyse.
yav ne saçma site burası ben bu cevabı başka soruda verdim buraya uzun birşeyler yazmıştım :D
ülkemizin her şehri İzmir gibi olsa şuan rus kızlarına kimse bakmıyor olurdu :D:D İzmir insanı belirli bir şeyleri aşmış ve çok rahatlar hem en çirkini bile kendine bakıyo bir şeye benziyor :D