+1 yılYani kartpostala yapıştırmalık iki üç fotoğraf koyalim oraya buraya sonra da hangi ırk daha güzel yarışması yapalim iyi de neden? Herkesin kendine has özellikleri var. Tek tip yok hiçbir yerde. Rus kadınlarını sevme nedenlerinin başında sınırsız olmaları geliyor. Erkekler olarak kafalar tek yere yoğunlaştığı için.. Bizlerde hangi ırkın erkeği adam diye yarıştıralim mi sizi ne dersiniz?
23 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var bir soru sorduk etmediğin laf kalmadı bu soruyu sormamdaki amac Rus kızlarını beğeniyom anlamına da gelmez 🙂
- +1 yıl
Soru soruyorsun ve cevap verilmesi seni rahatsız ediyor enteresan 😊 İnsanları güzel ya da çirkin diye ayıran mantaliteye karşıyım. Gönül kimi severse güzel o dur. Ne yani kilo aldı diye sevdandan vazgeçermisin ya da ne bileyim zayıfladı çirkinleşti diye? O zaman onun adı sevda değil heves oluyor. Ne demek istediğimi çok iyi anladığına eminim. Ayrıca ben sana istinaden cevap vermedim tıpkı senin gibi ortaya konuştum üzerine alınmak zorunda değilsin. Ayrıca tercihlerin kimseyi bağlamaz. Bu kısa ve keyifli fikir alışverişi için hoşnutum. Kendine iyi davran.
Soran+1 yılYok beni rahatsız eden birşey yok 🙂Kimseyi ayırdığımız. da yok sadece merak ettim İtalyan erkekleri mi Türk erkeklerimi diyerek paylaştığım soruların sonuçları bir hayli italyana dönüktü birde böyle denemek istedim bakalım ne olacak dedim 🙂Ne demek istediğini de çok iyi anladım keşke senin gibi düşünse diğer kızlarda hayatımda birisi olmadı olursa seninle aynı düşünceye sahip birisini isterim kalbimi yüreğimi ona adarım dışa değil içe bakarım son nefesim feda olur ona sevdim mi mezara kadar tek beden anlayışı ile büyüdüm ben 🙂Beni sakın yolunu kaybetmiş ucuzlarla karıştırma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızlarına bunu koyarak seçimini belli eden insan😂 bana göre Rus kızlarının neredeyse hepsi güzel Türk kızlarında nadir güzel var ama onlarda çok güzel Rus kızlarını geçecek türde Rusların hepsi klasik sarışınlar ama bizde esmerinde de güzeli var sarışınında da bu yüzden Türk kızı.😂
011 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızına koyduğum resimde ne var merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu kadın Türkiye’yi temsil edecek güzellikte değil
Soran+1 yılBu kadın Türkiye'nin en güzel kadını değilmi 🙂?
Cevap sahibi+1 yılHayır değil
Soran+1 yılAllah Allah
Cevap sahibi+1 yılPeki ya senin seçimin kim gizli😂
Soran+1 yılTürk başka kim olacak 🤔
Cevap sahibi+1 yılPekala😂😂
Soran+1 yıl🙂,,
Soran+1 yılBu daha güzel ondan 🙂
+1 yılRus kızları hem karakter hem fizik olarak türk kızlarını ona katlar yirmiye böler. Esasında türk kızına karşılık bir sürü alternatifimiz var erkekler olarak türk kızlarına muhtaç değiliz.
20 Yorumla
+1 yılHiç gülesim yoktu. Rus kızları doğru güzel ama Türk kızları da güzeller. Türkiye Dünya güzeli zaten çıkarıyor ve bu konu da istatistikler de üst sıralarda olan bir ülke.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılO %25 lik rus diyen erkek dilimini kek niyetine yerim valla 😠
Kendinize gelin hani rus kızları heryer Türk sap kalırsiniz ortada 😂18 Yorumla
Soran+1 yılİtalyan erkekleri mi Türk erkekleri mi diye anket yaptığım zamanlar da oldu o zamanlarda 100 de 70 lik kız İtalyan dediydi onlara da böyle tepki verdin mi acaba 🙂
- +1 yıl
Yok hiç denk gelmedim gelsem ona da verirdim emin ol ki
Soran+1 yılÇok yaptım hepsinde de İtalya'nı oyladilar çoğunlukla 🙂
- +1 yıl
Ben şahsen Türk erkeğinden yanayım 😉
Soran+1 yılHerkes sen değilmiş 🙂
Soran+1 yılArtık yalandan yere mi gerçekten mi öyle oylamalar yapiyolar bilemiyom🙂
- +1 yıl
Sen googleden italyan erkeklerine bakarsın ama düğününe efeler gelir hesabi kızlarada italyan erkekleri diyolarsa yazıklar olsun 😂😂
Soran+1 yıl🙂,,
Göz var nizam var. %100 Rus kızları aşırı güzel. Sadece Ruslar değil Slav kadınlar büyük oranda aşırı güzel ve çekici oluyorlar. Yani bu tartışmaya bile konu edilemeyecek kadar net bir durum.
20 Yorumla
+1 yılBurdaki Rus kız slavdan ziyade Türk özelliğide gösteriyor belirgin elmacık kemik filan. Ruslar 16. Yüzyıla kadar ormanda yaşayan azınlık slavlardı
Sonra çeşitli olaylar oldu Ruslar güçlenmeye başladı00 Yorumla
+1 yılRuslar ya yani kabul edelim fiziki olarak yabancılar her daim önde...
23 Yorumla
Soran+1 yılHehe
- +1 yıl
he he derken kadın erkek olarak görüşüm bu
Soran+1 yılSen öyle san Türkler daha iyi fiziki olarak çoğu uzun boylu Türklerin
- 01 Yorumla
+1 yılkarşılaştırman bile ayıp ya tabiki biz türk kızları <3
01 Yorumla
Soran+1 yılAyıp olan ney merak ettim İtalyan erkekleri mi Türk erkekleri mi diyerek soru paylaşımları açtığım da öyle demiyodun ama direk İtalyan erkeklerini oyluyodun seçiyodun yorumlar da 🙂
+1 yılGüzellik olarak ruslar ama karakter ve hayata bakış açısı olarak Türk kızları dünyaya bedel
039 Yorumla
Soran+1 yılRuslarda dürüst iyi karakterli yok mu demek istedin
- +1 yıl
Alakası yok. Onlar çok rahat davranıyorlar. Çok saçılıyolar. Çoğu kendini pazarlıyo. O konuda Türklerin yanına yaklaşamazlar
Soran+1 yılTürklerde de var bu söylediklerin ama bu zamanda bolca goruyok hatta
- +1 yıl
Genellemeye vurusan yanından bile geçemez
Soran+1 yılSen öyle san kardeşim hangi cağdan söz ediyon bilmiyom 🙂
Soran+1 yılİstisnalar elbette hariç
- +1 yıl
Benim düşüncem bu 🙋♂️
Soran+1 yıl@Leyla2000 Bunu anlatmaya çalışıyom bende ağzına sağlık 👏🙂
- +1 yıl
Hayır ben avrupayı da gördüm. bir kere çok rahat insanlar eşleri pek umurlarında değil. Kafalarına göre yaşıyolar. Bizim Türkler öyle değil. Eşini sürekli merak eden sürekli yanında olan. Ama dediiim gibi güzellik oladak onlar önde
Soran+1 yıl@EvreninEvrimsizAdamı Kardeş eskiden di bu söylediklerin bence şu an pek iyi bilmiyon toplumun yaşantı durumunu
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi diye bir laf vardır kardeş. Benim çevremde gördüğüm böyle. Sizin çevreniz nasıl bilemem
Soran+1 yılBenim çevrem yok artı olarak hayatımda birisi olmadı çünkü guvenecek kız gormuyom senin cevren de 90 milyonu kapsamıyo hiç kusura bakma genel olarak gorduklerimizi duyduklarımızı paylasiyoz burda
- +1 yıl
@Leyla2000 Avrupada ki Türk kızlarından bahsetmiyorum onların çoğu fahişe zaten
Soran+1 yıl@Leyla2000 Türkiyede de açıkta yapiyolar inan kim kimden hamile belli değil
Soran+1 yılKardeş sana kısaca örnek bırak bütün sosyal medyayı sokağı vs sadece bu siteye bakarak bile görürsün bu manzarayı bu sitede her soru paylaşan 10 kadından 8 zi cinsellik vs yatakla ilgili soru paylasiyo ya da orasını burasını açıp kendini sergiliyor.
- +1 yıl
Kardeş dediğim gibi herkesin çevresinde gördüğü farklı. Senin dediğin de doğru ama ben kendi çevremde öyle birini görmedim. Biraz muhafazakar bir çevrem olduğundan galiba
Soran+1 yılKardeş senin cevren düzgün ama genel olarak bakıldığında korkunç bir manzara var bunu anlatmaya calisiyoz
- +1 yıl
@Leyla2000 biliyorum ama dediğim gibi tamamen kişisel görüşüm bu. Çerveyle alakalı
Soran+1 yılSimdikiler reşit bile olmadan nikahsız yatağa giriyo
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz
Soran+1 yılYataktan sonra hevesini alıp başka dallara konmaya koyuluyo
- +1 yıl
Evet ama inan bana Avrupada da farklı değil
Soran+1 yılAvrupa'dan beter durumda ülke daha kötüsü ney biliyon mu daha açık konuşacam eşine ihanet etmeyen kadın yok denecek seviyeye geldi hatta bir kısmı eşiyle beraber başkasının yatağına giriyo neler var neler ah bir bilsen görsen bugün bu konuşmayı böyle değilde daha farklı yapardın
Soran+1 yılTürkiye dünyada kadın cinayetin de neden ön sırada acaba çünkü eşlerini aldatıp namus cinayetine kurban gidiyolar rakamın ne kadar çok olduğunu da bir kez daha buraya bakarak görürsün.
- +1 yıl
Tamam haklı olduğuna inandım ama ben sadece kendi çevremden örnek vermiştim. Bu kadar büyük düşünmedim
Soran+1 yılHaksız olsaydım keşke acı gerçek tablo bu kardeşim özgürlük adı altında bu duruma geldi ülke erkeklere iftira atıldı erkekler herhalti yiyo diyerek kendilerini kucaktan kucağa bıraktılar bu bahane adı altında
- +1 yıl
Haklısınız valla 👍👍 Bu toplumda düzgün birisini bulabilirsem kaçacam bende buralardan 😂
Soran+1 yılDaha hayatımda birisi olmadı birisine güvenmeye korkar oldum hemde kendi ülkemde düşün geçmişte namuslu düzgün adaplı toplum olarak en ön sıralarda olan ülkemde
- +1 yıl
Bulursun elbet merak etme
Soran+1 yılZor galiba bunu söylerken bile üzülerek soyluyom
- +1 yıl
Vardır elbet kıyı da köşe de şöyle düzgün namuslu birileri
Soran+1 yılAynen öyle 👍
Rus kızları daha güzel tabi ama mecburen Türk kızlarına kalacağız.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka iki tarafta da güzel yok mu sence 🤔
tipleri güzel türk kızlarının
rusların ise tipleri pek yalancı duruyor01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bunu neye dayanarak söyledin
+1 yılHerkes güzel.
Sen de tosun pasasın ben de tosun pasayım onlar da tosun paşa 😂11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂,,
+1 yılKızlar bile yüzde 50 den fazlası rusu seçmiş afafafsgsfagsgsgs🤣🤣🤣
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları. Sebebi ise bana çok daha çekici geliyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kızları Güzel değil bakımlı oluyorlar buda çekicilik katıyor onlara, tabi güzel olan her yerde var
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğal güzellik te olanlar elbette her yerde var ama genel olarak tümden bakarsak ne kadar da bakımlı olsalar birde bizim bakımlı olan kızlarla eşleştirirsek solluyo Ruslar 🙂
Burdaki millet Türk kızları diyerek kendilerini şınartmsya çalışıyolar 😂
00 YorumlaTürkiyemin kızları
Ceylan gibi gözleri
Baldan tatlı sözleri
Ruslar serseri :) :)00 Yorumla
+1 yılTürk kizi her insana türk milleti olmak nasip olmaz, turkler dogustan guzel zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen şu İtalyan erkeği mi Türk erkeği mi diye soran şahıssın degil mi😂?
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tanıdın 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kızlarının yanında türk kızlarıda kimmiş ruslar <3
10 YorumlaBaşka ülkeyi koyunda türk kızları kazansın bu oylama hiç adil olmamış 😊
00 Yorumla
+1 yılruslar en az 5 boy önde
21 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
Ruslar yapmacık duruyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur 🙂
+1 yılRusya tabiki Bmw İle sahini sormussun resmen
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Güzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılRus mus hikâye. Ne varsa Türkiye'de var. :D
20 Yorumla
+1 yılRus kızları demek zorundayım
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye zorundasın
+1 yılherkes güzel ama türk değil
04 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
herkes güzel ben öyle görüyorum ama herkes türk değil yani buna mı sebep arıyorusn
Soran+1 yılŞimdi anladım 😀
- +1 yıl
:) sevindim
+1 yılYine aşık oldum a. kızı bulun
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah
Kesinlikle Slav ırkı diyorum :)
10 YorumlaKeşke Türk kızları hep böyle olsa..😃
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım 🤔
Polonya kızları tabiki
10 Yorumla
+1 yılTürk tabiki🇹🇷🇹🇷🇹🇷
06 Yorumla
Soran+1 yılSebeb 🙂
- +1 yıl
Türk ırkı asil bir ırktır başka bir milletle karsilastirmak bile yanlış ruslar etek altından ona buna verirken Türk kadınları savaşlarda bile erkeğiyle diş dişe savaşmış örnek erzurumlu nene hatun ayrıca bir çok güzel kızlarımız var bir kürt olarak görüşüm bu yönde 😊🇹🇷🇹🇷
Soran+1 yılHaklısın genel olarak çok doğru söyledin ağzına sağlık ama bizde de çürükler var onlara ne demeli 🤔
- +1 yıl
Oda onların ayibi be her yerde çürük var naparsin işte 🤷♀️🤷♀️
Soran+1 yılAynen öyle ağzına sağlık tekrardan 👍🙂
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Türk insanı diyorum ben
03 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
Soran+1 yılAynen öyle 👍🙂
+1 yılTabi ki Türk kızları 😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılSebeb🤔
- +1 yıl
Çünkü ben Türküm 😂😂
Soran+1 yılKurnaz seni 🙂
+1 yılTürk kızlarına kurban olun lannn hıyarrrlarrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol hayırdır bu ne öfke İtalyan erkekleri mi Türk erkekleri mi derken İtalyanları oylamayı biliyon ama 🙂
Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Türk Kızları
#emre0011 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
+1 yılAyrım yapmayacağım iki tarafta da güzeller var
00 YorumlaTürkiye. 🇹🇷
36 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
Soran+1 yılKardeş sen erkek profiline girmiş kız gibi duruyon🙂
Soran+1 yılSwatch
Soran+1 yılYanlış oldu tuş hatası 🙂
+1 yılRus kızlarını ruslar bile sevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur 🙂
Türk kızları
24 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
Ивантеевка dayim bende. Geliyormusun bu taraflara
Soran+1 yılBenim birşey sandığım yok sadece soru sordum çoğu kişi buna benzer sorular soruyo bende sormak istedim hepsi bu
Yani tabiki Ruslar😁
211 Yorumla
Soran+1 yılSebeb?
Soran+1 yılTürk kızların da güzel yok mu 🤔
Soran+1 yılDoğal güzellikten söz edelim yapmacık değil doğal güzellikte iki tarafta da bence güzellik eşit derecede 🙂
Soran+1 yılAynen öyle 👍🙂
Soran+1 yılGerçekçi Hanım efendi olduğunu dusunuyom takdir ettim bu yaklaşımından dolayı 🙂👍
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Türk kadını
25 Yorumla- +1 yıl
Kendime güveniyorum diyorsn yani 😊😊
Soran+1 yılNe için Türk kadını 🤔
- +1 yıl
Daha hoşgörü var ve herzamn tasi elin altına sokar fedakardır
Soran+1 yılŞimdiki kızlar fedakar mı😀
- +1 yıl
Fazla olan yoktur ama icnde vardır da belli etmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürt kızları diyorum ben:D
20 Yorumla
+1 yılBence rus 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de 🙂
+1 yılTürk kızları 🇹🇷
14 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
Ne sebep sanıldığı kadar güzel değiller dikkat çekiyorlar ama öyle ahım şahım bir güzellik göremedim
Soran+1 yılBen birşey sanmiyom sadece sebebini sordum 🙂
- +1 yıl
Tamam
Türk kızları
11 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Rus tabi ki ya onlar seçilmiş bir millet
00 Yorumla
+1 yılRus tabiki ama onlarda yaşlanınca dağılıyorlar
00 Yorumla
+1 yılRUss
21 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
+1 yılRus kızları 😀😀
14 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
Daha guzeller
Soran+1 yılBunu nasıl anladın 🤔
+1 yılTürk kızları
13 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- +1 yıl
Daha sıcakkanlı geliyorlar
Soran+1 yılEskiden di o 🙂
Rusya tabikide
22 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
Türk kızları
10 Yorumla
+1 yılRus kızları :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
+1 yılaborjin kızları
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. rus kızları
12 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
+1 yılRussian girl 😍
11 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
+1 yılAnnen Rus kızı mıydı
04 Yorumla
Soran+1 yılTürk 🙂
Soran+1 yılNiye sordun 🤔
- +1 yıl
Bilmem öyle
Soran+1 yılTürk annem ben burada bu sitede bazı kişilerin Rus kızları güzel Türk kızları çirkin demesine ayar oldum bir anket yapmak daha gerçekçi paylaşım yapmak istedim hepsi bu bence güzellikte eşitler 🙂
Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. esmerler daha güzel
00 Yorumla
+1 yılBu fotolardan rus.
00 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyorum
00 YorumlaTürk kızı.
11 Yorumla
Soran+1 yılSebeb
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?