Türk kızları mı güzel yoksa Rus kızları mı?
Türk Kızları
Rus Kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her iki ırktan da kız arkadaşım oldu.
Rus Kızlarının maddiyata önem verdiği söylenir, buradaki maddiyat denilen olayı kurcalamak gerekli, senden bir servet beklemezler, sadece durumunun iyi olmasını beklerler ki, bu konuda haklılar, herkes iyi durumlu birisi ile evlenmek ister. Rus kızlarında gözlemlediğim güzel bir nokta, içinde bulundukları durumu çok iyi şekilde idare ettirmeleri ve sabırlı davranmaları,
Diğer değinmem gereken nokta, netler, net davranırlar. Hayır diyecekse hayır der, evet diyecekse evet der. Yani 40 yalan söyleyip, takla atmazlar. Diğer noktada rus kızlarının saçma sapan çocuksu davranışları yoktur. Ağır, oturaklı davranırlar. Eşleri ile mutlu olmayı bilirler, evde çocuk bakmaktan yemek yapmaktan büyük bir çoğunluğu gocunmaz.
Yani bir Rus kızı, dünyadaki sayılı güzel kız ırklarındandır; Avrupalı kızlar kadar özgür değillerdir, Bir Türk kızı kadar tripli değildir, Bir Türk kızı kadar evlerine bağlıdırlar. Dünyada kaçırılmayacak niğmetlerdendir.
Eksilerine gelirsek; Yüzde 70'i oldukça çabuk yaşlanıyor, bunun altında da sosyo ekonomik durumlar ve bihassa genler yatmakta, tabi kim yaşlanmıyor ki? Bakımlı olup, genç kalmak yine kendi ellerinde.. Diğer bir durum, eğer istersen bakire bir Rus kızı da bulabilirsin, Nufusun çoğunu kadınlar oluşturuyor lakin %65-70 kadarı bakire değildir.
Türk Kızlarına gelelim; Türk kızları, oldukça sevecen görünürler, maddiyata da önem verirler, Türk kızları güzellik bakımından Rus kızlarının 3 kademe altında yer alır. Rus kızları 5 üzerinden 5 alırken Türk kızları 2,5 Puan alırlar. Türk kızları'da karakter olarak bir çok ülkenin kızlarına göre iyi seviyede alır, lakin Türk Rus karşılaştırmasında Ruslar, 2,5 kat önde götürürler...
Sevgilerimle, sorusu olan sorabilir.
Kim sabah uyandığında o masmavi gözere bakarak uyanmak istemez ki, hele o minicik fındık kadar burun, incecik kaş.. hele o bebeksi tenin kokusu! Rus kızları adeta bir melektir.
Genel olarak ruslar
Evet fizik olarak belki.
Ama yinede türk kızları güzel bence
Cevap
9Cevap
Görsel her şeyi anlatmış zaten. Çok güzel bildiğim Türk ünlüler bile estetik güzeli hep. Ruslar estetiksiz ve taş gibiler. Umarım Rusya ile aramız hiç bozulmaz 😂
Yav bi tutturmuşsunuz Rus kızları diye, gidin bi bakalım onlar size bakıyor mu
Güle güle o halde buyrun gidin
Türk erkekleri kendileri mükemmelmiş gibi sürekli türk kızlarını eleştiriyorlar ve yabancı kizlar ile hep bi kıyas var. Ben henüz türk kızlarının türk erkeleri ile yabancıları kiyasladigini görmedim ama erkekler hep bunu yapıyor. Beğenmiyor olabilirsiniz o halde istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Benim sinir olduğum şey sürekli kıyas durumu olması, insan kendi ülkesinin kızlarını bu kadar aşağılar mı ya.
Kızmasana, siz de güzel ve tatlısınız,
sakin ol :)
@wernerxyz ne üzülecem be😂 herkes seçimlerinde ve beğenilerinde özgürdür, isteyen istediğini seçebilir, Sadece kıyas yapmayın. Yolun açık olsun canım 👋🏻
@wernerxyz sen de mi bro, moscow da benşm kız arkadaşım var, ilk moscow a sonra ber, ng noktasına dünyanın en doğusuna gitcem
@wernerxyz bro ikna etmene gerek yok ne alsam bizimkiler ok der, bizde ırk ayrımı yok
@wernerxyz adamsın lansen kafam varya şu an daiak gibi knka çok içtim lan ben hayvan g, bi içtim askerle gi, dtcem kardeşimn 1 hafta sonra burda olamayacak çiçeğine kotyum lan tün kadınlarım ben
Serefsizler...
@wernerxyz var tabi anna, nina aslan heğpsi aslan, canlarım benim.
sen bi git yat ya, uykudan uyandın galiba :D s*ktiğim maloı
Ulan hadsiz sen kimsin ki bana küfür edebiliyorsun s*ktir git kardeşim
p*ç kurusu ş*refsiz diyen kimdi, a*na korums enin a*n evlafı
Tipe bak tipinde az meymenet olsa icim yanmaz
sen benden yakışıklısını bul gel sana helal olsun
şu kas şu güç yakışıklılık maşallah ya bana, Allah esirgesin, 100 rus kızın 99 u bakar
Sevgilim sana bin basar oğlum
@wernerxyz ben sevgiline 5000 basarım
Iki mal bulmuş birbirini kesin siz gaysiniz
@wernerxyz eyw bro senin canını yerim lan ben.
gay depilim ama babanı strapon ile g*tten s*ktirtirim, o*spu seni, ananı da babanın g*szü önünde s*ke s*ke perişan ederim baban da bakarak 31 çeker
Ulan siz benim görüşüme yorum yaptiniz asıl siz benimle uğraşmayın mk mallari
Kesinlikle Türk kızları. Dünyada en güzellere sahip ilk 10 millet içine rahat gireriz bence. Şahsen ben çok çekici buluyorum genel olarak. Türk kızlarına kucak dolusu selamlar
Böyle soru mu olur Allah aşkına ya
Hem de bal gibi olur :D
olmaz abi cevaba gerek yok. Ruslar.
Genelleme yaparsak ruslar
o nasıl türtk kızı 😂😂😂
İyi sakso çeken türk kızları
:Dddd ulan foto efsane
Allah herkese rus bir sevgili eş nasip etsin
Tabi ki türkkk 😄😄
sen.
Ruslar sana feda be
Rus kızları