AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Bu nasıl bir saçma sorudur lan ?
şıklara bak hepsi ruslarla ilgili.
Tabikide Türk kızı...
Aga fazla xperin varsa yöneticiden rica et, benim hesaba transfer etsin.
Şıklarına her zamanki gibi koptum :D
Rus diyorum. Basın eksiyi.
Sarışınlardan hoşlanmıyorum. Bizim kızlar da güzel ama iranın kadınlarının üzerine tanımam.
rus kızlarını türk kızlarından daha rahat ikna edersin her konuda :D
turk kızları gbısı var mı beee...( kedi uzanamadıgı ete mundar dermiş ;)
Bazi turklerde melek gibi oluyorlar, kisiden kisiye degisir.. hem butun ruslar guzel veya melek degilki:)
her milletten güzelini bulursunda rusları fark yapan yatakda çok ii olmaları türkler malum tabular yüzünden yetiştirilme tarzları yani yatakda geneli itibariyle iyi değiller yeni kuşaktan umutluyum ama...
hayır.onları gördüğüm za.man sadece becermek istiyorum.gerçi hoş Türk kızlarında da farkeden pek birşey olmuyor ya neyse :D
30'una kadar evet 30'undan sonra kacarsin ruslardan. Ukraynali belaruslu falan olsa eyvallah da ruslarin oyle ahim sahim guzelligi yok be hafiz.
Türk kızı deme kardeşim Türkiyeli kızı demelisin. Türk kızı dersen ırkçılık olur. Başbakanımız kızar aman diyim
Türk kızları da ruslar gibi çıplak gezse onlarada aynısını derdiniz.
bütün rus kızları benim beyler dağılın :D ben de lezbiyenim zaten malın iyisi nerde ben orda böyle saçma soruya böyle cevap.alakaya maydonoz... neyse ben gidiyorum.yaşadığım kafaya teşekkürler.
bu soruya misilleme ne zaman gelecek merak ettim şimdi :D
türklerde de var baya güzel kızlar
Rus kızlarıda Türk kızlarıda güzeldir. Yani bana göre hiç bir farkları yoktur..
nasıl yok sizin teniniz kirli pis kara kıllı onlar sarışın beyaz
ya rus kızı güzel güzel olmasına ama bizim kızların da tripleri kaprisleri cok hosuma gidiyor :)
İkisini de beğenmiyorum varsa yoksa Asyalılar benim için.
dünyada 3 tane sevdiğimiz var bir allah bir samsun birde rus kızlar ;)
Görüntü dersen tabiki rus. Ama görüntüde bir yere kadar :)
bir tanecik de bana paket yapıp kargoya versen ruscuklarından nolur :l
Bir numara al ve sıranın arkasına ilerle :)
Tabiki rus kızlar ama evlenmeye gelince bizimkiler :)
`Evliliğinizde mutlumusunuz?` sorusunun 2 cevabı vardır.
*Eşin yanındayken mutluyum,
*Eşin duymayacaksa, ben niye evlendim ki lan.
Rus ile evliyse tek cevabı vardır: Çok şükür :)
Çünkü o güzel ve erkeğin bir dediğini yatakta ikiletmeyen kızlar,evlilikte zenginlik ve kültür arıyor değil mi? :D Aslında erkekler onları beğenmekte haklı,bizim kızlar erkekten anlamıyor,gidip hanzo,lise mezunu,elini cebine atsa başka şeyini tutacak erkekleri beğeniyorlar.Kültür desen,tv de izledikleri filmlerden ibaret...Onu da bizim saftiriklere hava yapmakta kullanıyorlar.Ruslarla ondan evlenmez bizim erkekler.Neyini pazarlayacak Rus kızına?
Bak çirkin mirkin ama kafası çalışıyor. :)
Eferim...
Ama nerde güzel var, gider it-kopuk hanzo takımına dediğin gibi. Ee bizde bari doğru dürüst güzel bulalım istiyoruz. Hem güzel olsun, hem erkekden anlasın, hemde kültürlü olsun. Davul bile dengi dengine...
Kusura bakma ama, erkekleri yoldan çıkartan hemcinslerinizdir.
uyuyan cirkin lise mezunlarini kötülemissinde sen cokmu bok saniyorsun kendini? siz değilmisiniz parasi icin sirf memur oldugu icin gidip onlarin altina yatan tip farketmemek sızın not: üni mezunuyum
Güzelliklerini bilemem de, kişilik ve karakter yapısı çok sağlam oluyor Rus kızlarının, en büyük dileğim birini bulup evlenmek.
:(
Ruslar genel itibarı ile güzeller ancak beyaz ten pek sevmedigimden pek çekici gelmiyorlar. Bizimkiler daha çekici geliyor.
kıyaslanmaz bile. tabikide rus kızlar çok güzel. türk kızları cinsel organı sanırsın altın kaplamadan i havalar bir havalar :) ve o kadarda güzel değiller.
namus adı altında sizin kadar kendini beğenmiş değiller bunuda kabul edin :D
Not: türk kızları da çok güzel
ruslar paraya bakmadıkları için doğan bütün çocuklar aşk çocugudur o yüzden hepsi güzel oluyor..
şıklara baktım da türk kızlarına şans bile vermemişsin birader :) sevdim soruyu :D
Rus hatunları dehşet aga, bir içim sular ne yalan söyliyeyim :) sevmelere doyamazsın ;)
öss de derece yaptım üniversiteyi 1 yıl erken bitirdim bu soruya tek cevap bulamadım lan
Rus kızlarının güzelliği insanın gözlerini kamaştırıyor
Bizimkilerde guzel be
sabri ile ronaldinho'yu kıyaslamak gibi bişey oldu:)
Güzellik göreceli bir kavram falan derdim de kıyaslama çok uçuk abi ya . Tabiyki Rus . Bizimkiler kolundaki kılları bile yazdan yaza alıyolar.
tecrubeyla sabittir kesin ve banko rus kizlari inanilmazdir erkek oldugunu hissetirir herseyi yapar doruklara cikartir asik eder kendine nettir kadin sadik degildir ertesi gun baskasiyla pompalasir nettir yasanmistir
Yaa Turk kizlar da cok guzeller demeyin oyle bizim Turk kizlari bu trip atma isini bazen abartiyorlar hepsi bu
tabiki rus benim yunan kız arkadasim var oda ayni 0 trip biz kızlar gibi degiller kendilerini bir bk sanmiyolar
rus kızlarını gördüğüm an cennetteyim sanıyorum kendimi hele sarışınlıkları yok muu oyy oyyyy :D
Valla Rusla ilişkin olsa senden harcar harcar hadi defol git o bakımları neyle yapıyorlar sanıyorsunuz ben kürt erkeği ve kızlarını yani TÜRKİYE lileri beğeniyorum
türklerle karsılastırmıssın ve türkler için secenek yok şerefsiz seni
Allah seni ne etmeye😂😂
Bir de bu Rus ve Ukraynalı kızların ayakları kokmuyor. Nasıl insansınız siz arkadaş?
ruslarla evlenen mutlu türklerle evlenen boşanıyor sen düşün gerisi işteeee
Nasip olursa 2 haftaya kadar moskovada olacağım :))
ESKİDEN Dİ RUS GUZELLİĞİ ŞİMDİ TÜRKK AMA RUSLAR SEVİŞMEYİ İYİ BILIYOR BENCE
rus kızlarının %75 güzel geriye kalan %25 ise çok güzel tartışmasız RUS...
buda soru mu yaaa... tabikide türk kizlari
bir de "bu da soru mu" diyorsun.
Özgüvenine +1 :)
amylee gibi olsun olacaksa, isterse bütün rusları öldürürüm
Bu soruların sonu yok mu yarabbi.
Google da görseller de arat. Gozlerin saglamsa anlarsın.
Ne Rus kızı ne de Türk kızı en güzelleri Sovyet kızlarıydı. O da bitti. :(
Bu arada yukarda ilahi muhabbete girmisler, alemsiniz.
Alakasız diye şikayet ettim.
Cnm yhaa nsl icerlmis .s.s affet qnq.
Rus kızları çünkü esmer erkeklere bayılıyolar bizde onlara. Bizimkilerde sarışın erkeklere. gayet basit
Rusların adı çıkmış artık. Gerçi insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ama ;)
Rus kızlarının güzelliği insanın gözlerini kamaştırıyor...
admin bizi kurtar sorulara salakca cevap verenlerden bide abazalıktan kırılanlardan :)
Rus Tabiki lan kıyaslama bile yapılmaz bu konuda delimisin :)
bence sevişmek için rus kızları,evlenmek için japon geyşaları
rus kızları daha güzelll türk kızlarıda neymiş hepsi kokarca :))
armageddon lütfen bir günde rus ruleti oyna :)
rus delisi olmuşsun sen devam et
Ruslar bakimli olduklari icin guzeller cunku orda para kazanmamin en onemli yollarindan biri de modellik yapmak ajanslar vs.