Ablamla başım belada? Siz benim yerimde olsanız napardiniz lütfen yardım kafayı yiyeceğim?

Evet arkadaş ablam çok kıskanç sıkıntılı sinirli biri. Evde mutsuz olayım sinirli olayım diye herseyi yapıyor. herşeye bağırıyor herseyde bana bahane buluyor. Susuyorum kendi halimde takılıyorum geliyor benimle muhabbet etmek istiyor onu insan yerine koyanda hata ya hemen bişeye bağırıyor gidiyor bazen sinirle küfür bile ediyor terbiyesz. Sonra cevap vermiyorum dediklerini ilgilenmiyprum seninle diyorum daha da bağırıyor anneme cevap vermiyorum diye ispitliyor. Annem bana kiziyor. Ne giysem onu giymek istiyor kupelerimi giysilerini kıskanıyor. Aldığım kıyafetlerin takilarin aynisini alıyor bana nerden aldın falan diyor sürekli. Nereye gitsem oraya gitmek için plan yapıyor ne alsam onu almak istiyor. Annemde onun yanında hep. . ben bu abladan bıktım artık nasil sabredebilirim napabilirim siz benim yerimde olsanız napardiniz bu kem gözlü kıskanç insanı?
Ablamla başım belada? Siz benim yerimde olsanız napardiniz lütfen yardım kafayı yiyeceğim?