Eniştemle geçinemiyorum, ablam arada olduğu için aynı ortamda bulunmak zorundayım, siz olsanız naparsınız?

Eniştem ablamın kocası benim öz kuzenim. Ablamla evli değilken iyidik. Ablamla evlendikten sonra değişti. Beni kuzen olarak değil baldız olarak görüyor. Babası zengin olduğu için kendini bir şey zannediyor ve kibirli biri. Bulunduğumuz düğünde bana insanların içinde gülerek "kalk kendine koca bul" gibi bir cümle kurdu. (Ben 29 yaşında bekar bir bayanım). Ona kalsa şaka yaptı. Bende buna çok üzüldüm ve düğün de WC de gizlice ağladım. Annem düğünde değildi onu aradım. Düğün bitti arabaya bindik. Tartışma yaşandı arabada. Bana eniştem dedi ki "senin kadar kibirli bir insan görmedim sen ablanı bile satarsın, sen ablanı kıskanıyorsun.." Bende altta kalmadım. Sürekli karşılık verdi ve ayrıca küsme huyu da var. Ablam da bana kızıyor sus diye. Uzakta yaşıyorum, yurt dışındayım ve misafir olarak onların yanına gidiyorum. Bu olaydan sonra annemle babam olmadan ablamın evine gitmedim. Gittiysem de sorun yaşamamak için bir şey demedim. Çayı doldurdum önüne kadar götürdüm. Sırf ben getirdim diye içmedi ve kendine yeni çay koydu. Siz olsanız böyle bir insana nasıl davranırsınız? Arada ablam ve yeğenlerim olmasa selam bile vermem.

Eniştemle geçinemiyorum, ablam arada olduğu için aynı ortamda bulunmak zorundayım, siz olsanız naparsınız?