Ablam bana iftira attı cok kötüyüm ne yapacagimi bilmiyorum kriz geciriyorum lütfen yardım edin?

Ablamla hic anlasamam beni cekemiyor ben universiteye gidiyorum o kazanamadı evde duruyor diye surekli sinir stres hali icerisinde nereye satasacagini bilmiyor. az once sofra hazirliyorduk cok acikmistim birden kavga cikarmaya basladi kizin dagitiyor okuldan geliyor toplamiyor etrafi hep ben evdeyim ben toparliyorum diye bisey demedim. kalktim sofradan odama gittim geldi bagirip cagirmaya basladi anne gel kizin ne haltlar ogreniyor diye. geldi annem sigara iciyo kizin cantasinda buldum diye. inkar ettim arkadasimin dedim annem inandi cunku bana guveniyor. bagimli degilim birakabilirim. anneme durumu anlattim yapma alma bidaha kimsenin sigarasini dedi. basladi bagirmaya kizini gordum iskelede icki sisesi vardi elinde arkadaslariyla iciyordu kahkaha atiyordu diye Kuranı kerime el basarım ki icki icmiyorum bagirip cagirdi bana annem o kadar hayal kirikligiyla baktiki bana yemin ettim defalarca Annem yine guvendi bem yanlis bisey yapmadim hic arkadaslarimla dolasmadim bile ickili. dogruyu soyluyorum arkadaslar. tek hatam sigaraydi sadece. Bana nasil bu iftirayi atar inanamiyorum ben. gordugunu soyluyor yeminler ediyor cok kotuyum
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimden de ayrıldım onun acısıyla sürekli gözyaşi döken bir insanım depresyondayım ders zaten geriyor ustune ustun onun bu davranislari yoruldum. lys sinavina girdigim zaman yuzumu parcalamisti aglayarak girmistim sinava dayanamiyorum lutfen
Ablam bana iftira attı cok kötüyüm ne yapacagimi bilmiyorum kriz geciriyorum lütfen yardım edin?