Gunlerdir uyuyamiyorum ablam isportaciyla evlenmeyi dusunuyor.37 yasinda hic evlenmemis fizik ogretmeni bir ablam var. Asiri derecede cimridir zaten hep oyleydi cocuklugundan beri servet biriktirir. Sislide 3 tane luks dairesi var. Hic para harcamaz. Hic kendine bakmaz. Utu bile yapmaz ben utulersem giyer yoksa kirisik giyer. Hic kiyafet almaz ogrencileri dalga geciyormus. Bazen su magazaya girde kendine biseyler al diyorum param yok diyor. Ben odeyecegim deyince aliyor. Annemiz vefat etti babamiz cadaloz biriyle evlendi. Ailede herkes baska sehirlerde calisiyor. Benim de tayinim izmire cikmisti ordaydim ablam yalvardi gel yanima tayin iste ben yalniz kalmayim diye. Tayin istedim resmen ona dadilik yapiyorum. Asiri derecede cok kismeti cikiyordu o armudun sapi uzumun copu diye istemedi, onceden ogretmen muhendis falan ama artik cikmiyor. Evin tum mastaflarini da ben karsiliyorum temizligi ben yapiyorum. Hic bisey yapmiyor. Cikan kismetleri onu begenmiyor cunku bakimsiz ve paspal gidiyor gorusmeye. Kilolu ve ben diyet yap zayifla dedikce inadina yiyor. Bolgesel zayiflama seanslarina para verdim gitmiyor. Spor salonuna yazdirayim dedim vaktim yok dedi yazilmadi. Genclestirici bakimlara goturdum zorla , bide kiziyor, canim aciycak bosuna masraf diye. Kuafore bile gitmez boya yaptirmaz ben parasini verirsem israrla goturursem gider.
Evde bir suru cilt bakim urunleri var birini bile kullanmaz. Bu halinle evlenemezsin seni ondan begenmiyorlar diyorum zaten benden gecti diyordu.
Simdi benim bir sevgilim var evlenmeyi dusunuyoruz ve ablam panik oldu. Bir arkadasi ona isportaci bir adamdan bahsetmis onunla evlen evde kalmaktan iyidir demis. ablam kabul edecekmis. Sen gidersen ben yaniz basima olecegim cenazem bile evde curur diyor. Adam onu her haliyle kabul edermis daha hic gormemis.
delirecegim beni dinlemiyo. Ne yapacagimi bilmiyorum
Evde bir suru cilt bakim urunleri var birini bile kullanmaz. Bu halinle evlenemezsin seni ondan begenmiyorlar diyorum zaten benden gecti diyordu.
Simdi benim bir sevgilim var evlenmeyi dusunuyoruz ve ablam panik oldu. Bir arkadasi ona isportaci bir adamdan bahsetmis onunla evlen evde kalmaktan iyidir demis. ablam kabul edecekmis. Sen gidersen ben yaniz basima olecegim cenazem bile evde curur diyor. Adam onu her haliyle kabul edermis daha hic gormemis.
delirecegim beni dinlemiyo. Ne yapacagimi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar