Aramızda 2 yaş var. Yıllardır hep tartışıyoruz. Bana ve aileme yüksek sesle bağırması, asiliği, iki yüzlülüğü, arkadaşlarına ailesinden daha çok değer vermesi, ben uyurken telefonla ses çıkarması ama ben yapınca kıyameti koparması... Bu listeyi daha da uzatabilirim. Çok anlayışsız biri, zayıf yerimi de bildiğinden tartışma sırasında beni küçümseyerek, erkekliğime laf ederek konuyu ilerletiyor. İçimde ona karşı çok büyük öfke var. Babam ise her tartışma da bana onu savunuyor, üzerime geliyor, kısaca tam çıldırmalık. Bende delikanlıyım, kan damarda hızlı akıyor, elimden kaza gelmesinden korkuyorum. Bu cümleyi tehdit için yazmıyorum tabi.
Annem de diyor ki yarın ilerde evlenirseniz birbirinizi özlersiniz, kavga etmezsiniz diyor. Bana şimdi böyle yapanı ben niye ilerde seveyim? Sizce evdeki bu şahsiyetle nasıl başa çıkarım? Sessiz kalmakla da olmuyor, karşılık verince de olmuyor.
Annem de diyor ki yarın ilerde evlenirseniz birbirinizi özlersiniz, kavga etmezsiniz diyor. Bana şimdi böyle yapanı ben niye ilerde seveyim? Sizce evdeki bu şahsiyetle nasıl başa çıkarım? Sessiz kalmakla da olmuyor, karşılık verince de olmuyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer