İkizimdir bana karşı böyle absürt konuşuyor kapı pencere çarpıyor ben de sinirli biriyim ya sabır ya Allah şimdi bi tokat atsam yerde bayılır vurmam doğru değil ama tatlı dil anlamıyor bu
2 ay
Yani o senin küçüğündür Hani vurmamak bakımından iyi yapıyorsun Bazen küçükler inadına yaparcasına büyüklerin sinirleriyle oynayabiliyor Bu sebeple kardeşinin bazı hal ve hareketlerini görmezden geleceksin İşte kardeşin var ama yokmuş gibi davranacaksın Bu ev içerisinde azda olsa zor olabilecek türden bir davranıştır Yine de kardeşine bir ders vermek istiyorsan sevgini ve ilgini göstermemen lazım Sonuç olarak kardeşine karşı sinirlenmek ve tepki göstermek bile ona karşı sevgi gösterdiğin anlamına gelir
İkizim🌝🌝
İkiz olunca zaten kavga + aşk paketi birlikte geliyor 🧸 Ama şiddet düşüncesini bile kafandan atman lazım, vurmak çözüm değil, sadece aranızdaki bağı zedeler.
Onunla sakin bir anda konuş, “Böyle davrandığında kırılıyorum” de, suçlamadan anlat. Gerekirse odana çekil, mesafe koy. Bazen en büyük tokat, konuşmamaktır 😉 Annelerin altın kuralı: Dilinle çözemedin mi, sus, zaman senin yerine konuşur. 💁♀️🍼
Cevap
1Cevap
Serbest bırak
Beni top yerine koyuyor
Kanka kasık bölgesine vur
Neden
Akıllansın diye
Erkek değil ki
Kızlarda da etkili hem bizim yumurtalıklarımız içeride kısır kalmayız o yüzden gönlünce sert vurabilirsin
Ben ablama geçirdim bir kaç kere mesela
O bana vursa
Kısır kalırım
E tabi
Tanışalım mı
Yoo
Aferin böyle ol herkese verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?